Re: seksas tryse
vienas vaikinas ir dvi merginos, juk toki variantai siulai?
tai manau jau po keliu minuciu paaisketu kad vienas jau nereikalingas tuose zaidimuose..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas tryse
vienas vaikinas ir dvi merginos, juk toki variantai siulai?
tai manau jau po keliu minuciu paaisketu kad vienas jau nereikalingas tuose zaidimuose..
reiskias nebandes tu...jei taip manai
na nebandziau ir nenoreciau.. nors gal dar gali pasikeisti nuomone...
noriu su dviem merginom
na nebandziau ir nenoreciau.. nors gal dar gali pasikeisti nuomone...
juk sakoma tik kvailei ir numireliai niekada nebepakeicia savo uomones, o manau tu nepriklausai nei vienai kategorijai
dėl numirėliu pritariu..
man labiau priimtina kai dvi merginos...
na fainas reikaliukas butu pabandyt...gal. kas
Justinas, 23 пишет:na nebandziau ir nenoreciau.. nors gal dar gali pasikeisti nuomone...
juk sakoma tik kvailei ir numireliai niekada nebepakeicia savo uomones, o manau tu nepriklausai nei vienai kategorijai
aciu kad dar taip blogai negalvoji apie mane
na manau trise tikrai yra geras dalykas
aga.. turetu,.. but.. bent pradzioj.. o jei nesugebesi abieju patenkint.. tu te baiges jau n -taji karta... ka tada? kai jos prades grezt tave iki paskutiniuju... tada speju linxmumai baigtusi
Velnias, gal ismeginti? Gal bent taip galu gale baigciau?
jai partneriai blogi patikek nebaiksi.vot su keturiais jau gali bandyti:}
jei truksta treciojo as mielu noru..
Ne tik trecio, bet ir antro truksta. Vis delto man atrodo, kad galu gale viena ismesciau lauk... Trecias lovoje kaip suniui penkta koja. Nors nepabandzius nezinosiu..
Butu idomu )))) mielai manau
kazin ar to reikia. Uztektu ir geros vienos Tie tretieji kazkaip nepatikimai atrodo..
kas nera bandes tas gali sneketi ka nori geiau viena karta isbandyti negu simta kartu isgirsti,jai mergina nimfomane tai jai kaip tik to ir reiketu bent jau pradziai
Na, gal kitiems to reikia, bet mano asmenine nuomone kad tokie zmones jau yra svelniai degradave. Juk tokie dalykai vyksta daugiausia didmiesciuose. uzterstumas, stresas, triuksmas, bendras moralinis ir psichologinis nuovargis, bloga aplinka, dar ziurek ir kokia trauma vaikysteje...
esu sutikes keleta tokiu zmoniu. "velnio nesti ir numesti" ir tiek.
as tai wisai nieko pries buciau...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas tryse