461

Re: Progressive House

**** man ir nepatinka, jis patinka vien del savo grojimo stiliaus, t.y ritmo mashinos loopiniimu efektu, ir t.t big_smile siaip man jo patinka tik veinas setas 2004 geriausias essentialas wink ten buvo nesveikas setas aplomai man tas setas vienas ish nesveikiausiu visu setu koky esu begyrdejas;)

462

turejau bet dingo su visa muzika, kaip minejau anksciau sad

463

o patiko jis??? nu ten kiek atsimenu pradzia tai kalbejo apie ji tipo best looping, best bedroom dj ri t.t wink) ir tas setas toks kaip 2daliu;) toks pirmas breakbeato o antras toks jau link progressive house wink jie apie ta paty mes wink

464

jo neblogas, tik nelabai gerai pamenu viska smile siaip nzn, kazkaip kiek esu girdejes kiek klubuose groja, tai yra tikrai geru, bet nete paziuri, tie jo scrachinimai, tai nzn pjauna

465

beje parsipuciau deep dish - guest star (radio fg)-13-10-2006
neblogas

466

eeee as tai po nauju pradesiu pusti pirkti ir t.t viskas kai intika pasijungsiu:D o pirksiu tai nzn jauciu bankrotas eis big_smile nu matai klube groja viena essential ir kiti setai groja kita;)

467

tai jo.. bet klube geriau sugroja, bent man

468

prog,tech,deep house valdo! dar dnb galima dapiesht,o chilui - minimalas:D beja apie zabiela.. galaxy jis buvo nesveikas!;]] bent pradzioj tai lauze,dauze belenkaip:))  laukiam jo vel griztant lietuvelen:))

469

dnb kartais, lengva nebent, kaip ir minimalas, kartais gerai, kartais pjauna:)

470

progressive ir house uh...jegute ;}~

471

sita senai zinom big_smile

472

;D

473

Egle, 16 пишет:

progressive ir house uh...jegute ;}~

e pamirshai pasakyt kad ratai ir jefga ;D

474

big_smile nezino kas tai yra

475

Niu nezinau ar ratai jega nebandzius ;] ;] bet kazkaip abejoju ar narkotikai isvis gali buti jega...

476

o kas tau jega? smile

477

normalus?

478

zn ka?

479

Gerai jog pabrezei jog cia tik tavo nuomone.:)Tuokia nuomone galetum pasilaykyti ir sau.Aissku vien tik ant progresyv ir neuzsisedes prie ji neturiu nieko pries.Nors dauguma cia isvis apie muzika nesupranta,tu bent skoni turi.:)

480

cia kam?