401

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

ai tik papasakojo kaip viskas buvo,aaaa! as vienos istorijos nepapasakojau kuri yra labai svarbi:)
Taigi ta diena kai ten visis susipyko vaziavome mes namuo as galejau 2 stotelese islipti bet islipau 1 nes biski arciau iki namu o visi vaziavo iki tos 2 ir ten visi islindo. kadangi as gyvenu vokietijoje tai pas mus cia yra labai daug turku:D . nu tai va autobusas buvo pilnas ju ir jie bande pas jo ger.drauge cigaretes pasiimti o ji nedave tai jie jai per galva trenke su galva du kartus bet visi sedejo priekija o ji sedejo gale kadangi jie buvo susipyke tai va. nu tai va po tu dvieju smugiu i galva pas ja buvo galvos sutrenkimas ar kaip ten vadynasi... tai va ji buvo ant jo labai pykta ir iki siol pyksta kad jis jai nepadejo... siaip beveik visi ant jo pyksta... tai va jis man penktadieni papasakojo visa istorija is jo akiu. kad jis negalejo nes autobusas buvo pilnas o kai jis islipo tai ji jau gulejo...

402

tai gerai jis cia tau issipasakojo...:)

403

>>>bet kad labai jau man jo truksta

Tau negali jo trukti jei seniau jo neturejai.

404

Rolandai, aciu labai man padejai...., koks skirtumas ka as pasakiau
Danguole zinai netgi nezinau ar jam tiketi ar ne... bet manau kad neverta

405

sakai jis meluoja?

406

nu netgi nezinau kuom tiketi? bet siaip galima pasakyti kad ir as nuo jo nusisukau... bet nezinau gal ir veltui... nors kai jis man tai pasakojo tai buvu liudnas. arba kita diena po to ivykio ji irgi matem tai jis irgi buvo liudnas net nezinau...

407

tu sakai nusisukai tai ta prasme,kad jis tau jau netaip patinka...?

408

ne nusisukau ta prasme kad irgi ant jo uzpikau del to kad jis taip pasielge, bet mano jausmai nepasikeite. tik dabar nezinau ar veltui ant jo pykstu ar ne:?

409

na jei jis savo geriausiai draugei tada tycia nepadejo tai tikrai jis niekselis...bet cia tau proga dabar suarteti su juo...pasakyk jam,kad ji supranti,juo tiki,paguosk ji...tapsi jam artimesne....

410

bet pas ji gi drauge yra manai jis lauks mano paguodos???

411

bet Evelina ar tu nenoretum po truputi jo pamirsti suprantu,kad sunku,bet stenkis su juo reciau matytis...daugiau bendrauk su kitais vaikinais...gal ka isikliopinsi...nes pagalvojau nejaugi tu visalaika taip ir kankinsies...tuo labiau dar sakei,kad jis savo mergina myli...

412

Danguole as irgi jau galvojau va dabar supykau ant jo gal tas pyktis man kazkuo pades... as irgi jau galvojau kad uztenka kankintis... stengsiuos bet nezinau kas pavyks. beja prisimeniau skaiciau metu horoskopa tai kas siais metais atsitiks tai ten buvo kad, isimylesiu balandzio menesi bet ta meile ne bus tikra o tikra prasides lapkricio menesi ar kazkas panasaus, aisku netikiu tai horoskopais... ai nezinau tiesiog stengsiuos ji pamyrsti... beja turiu tik dvi drauges o  siaip tai bendrauju su vaikinais bet vistiek neradau kito:?..

413

stenkis iziureti jame trukumu ir kartok sau man jo nereikia...o del horoskopo tikek...jei tikesi gal isipyldys...:)

414

As jau ieskojau jame trukumus tik nerasdavau...nuolat kazka dar gero surasdavau nei kazka blogo...:?

415

tikriausiai blogai ieskojai visi turi trukumu...

416

zinau bet manau tokiu metu nieko blogo nematai, o gal ir buvau jas radusi tik jos buvo netokios svarbios kad pakeisciau mano nuomone apie ji

417

zinai kiek yra ciolaku pasaulije.tu kartais apsidairiki

418

nelabai supratau si zodi"ciolaku" bet jeigu teisingai supratau tai pasakysi
zinau kad ju daug yra tik problema as ju nematau matau tik viena nes jis mano nuomone geriausias, o kitiems iki jo dar toli...

419

cia jam toli iki kitu.nes normalus ciolakai turi po viena panele

420

Evelina, 17 пишет:

nelabai supratau si zodi"ciolaku" bet jeigu teisingai supratau tai pasakysi
zinau kad ju daug yra tik problema as ju nematau matau tik viena nes jis mano nuomone geriausias, o kitiems iki jo dar toli...

Tu dar su juom nesidulkinai,o jau sakai geriausias....:)
Tau reikia daktaru pagalbos,geriausias butu,Psihiatras...