Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 28 из 28
- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: santykiu gelbejimas
juk sakiau, kad niekad santykiu neisgelbesi,jei to nores vienas, o kt ne .... tu gelbejai draugyste,viska darei, ka jis del to dare?jei gerai suprantu nieko ..... kokia tai buvo draugyste,jei tu sakai sitiek laiko prasikankinai? is kart tada reikejo viska baigti, o ne ,beveik 2m kankintis.... Per ta laika, galejai tureti saunu vaikina,juk
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Butent Snieguole uh kokia tu teisi Butent pokalbiai daug gelbeje...:p
- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
zinau, ismokinua savo vaikina atvirai kalbetis
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
man atrodo, kad vaikinai maziau moka kalbeti apie savo jausmus negu merginos.... is tikruju to reikia juos mokinti
o apie atvira kalbejimasi tai dar svarbu kad tave ir isgirstu, nes jei vaikinas negirdi tai tavo kalbejimas pasidrao nuotinis zyzimas ar priekaistavimas...
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Dovilė, 21 пишет:man atrodo, kad vaikinai maziau moka kalbeti apie savo jausmus negu merginos.... is tikruju to reikia juos mokinti
o apie atvira kalbejimasi tai dar svarbu kad tave ir isgirstu, nes jei vaikinas negirdi tai tavo kalbejimas pasidrao nuotinis zyzimas ar priekaistavimas...
na nzn kjokius tu ten turejei draugus manes nereike mokinti kaip kalbeti apie savo jausmus
- Rolandas, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Oi aš moku kalbėti apie savo jausmus, ant tiek gerai, kad merginos sako "užsičiaupk gal pagaliau, pakalbam apie orą ar ką nors.."
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
na taip Rolandai tu tai jau tikrai moki!
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Irmantas, 20 пишет:Dovilė, 21 пишет:man atrodo, kad vaikinai maziau moka kalbeti apie savo jausmus negu merginos.... is tikruju to reikia juos mokinti
na nzn kjokius tu ten turejei draugus manes nereike mokinti kaip kalbeti apie savo jausmus
na siaip ir psichologai sako kad moterys daug lengviau kalba apie jausmus nei vyrai... o man matyt butent tokie ir pasitaikydavo matyt, todel kad esu pati gana plepi, tai susirasdavau priesingybes
Сообщений с 21 по 28 из 28
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.