Тема: vaikinu dovanos merginoms
na vaikinukai,man labai idomu pasidare,kokias dovanas dovanojat savo panelems? ir kokiomis progomis jus tai darot? liabai prasau papasakokit man
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms
na vaikinukai,man labai idomu pasidare,kokias dovanas dovanojat savo panelems? ir kokiomis progomis jus tai darot? liabai prasau papasakokit man
na as tai nedovanosiu nieko nes mane mete.. :{}
dazniausiai tai geles bliom net pats nebepamenu, ko as tik nesu dovanojas.. meskiuku, stringiuku, zieda.. ir t.t..
geles dazniausiai
super
Joa, geles, pliusiniai zaislai(dabartinei perku pliusines kiaules, nes jai kazko kiaules patinka) O stringus irgi pora kartu pirkti teko
kiaules? na jei jai jos patinka patinka tj tikrai geros dovaneles
na o siaip kokiomis progomis dovanojat dovanas? ar tik per didziasias sventes,o gal ir kitomis progomis?
kartais isvis be progos.. o geles tai labai daznai, nes kai mano panele kitam mieste studina tai gryztant jai labai daznai nuperku..
Na, nemanau, kad dovanai progos reikia Galima juk ir siaip kartais palepint
Na, nemanau, kad dovanai progos reikia Galima juk ir siaip kartais palepint
tik ziurek, kad del to lepinimo po to netektu gailetis ;D
dovanoji siaip, kai tau patinka, matai kad reikia, nes jau truputi pyksta, po barniu. dovanos tai dovanos, geriausia gele, visa kita po vestuviu
naa jo dazniausiai geles
bet tai o kodel nieko orginliau nesugalvojat vikinukai,m?
pvz vaika padovanoti?
bet kad ir vaikas jau nebera siais laikais orginalu...nemanaj?
bet kad ir vaikas jau nebera siais laikais orginalu...nemanaj?
o taj kureis laikas ce butu skaitesi originali dowanele?:D
net nzn,bet dabar tai jau nebera orginalu,na bet cia tik mano nuomone...
na seip nemanau kad reike progos kad ka padovanot merginai juk malonu nustebint mylima zmogu o ka dovanoji yvairai ziurint keik santykei isivyste
blyn cia visai kaip prirase "kad nebutinai reik progos kad nustebinti" bet kad ar cia tik ne siaip zodziai...nes kiek man teko draugauti tai visalaik budavo dovanos tik tam tikromis progomis...
blyn cia visai kaip prirase "kad nebutinai reik progos kad nustebinti" bet kad ar cia tik ne siaip zodziai...nes kiek man teko draugauti tai visalaik budavo dovanos tik tam tikromis progomis...
ka zinau pas mane taip nera pvz nori pamalonit mergina ir padovanoji ka nors kam ten laukt kaskokios progos ? aiksu neperdaznai nes poto gali ir atsibosti bet bent y savaite 2 kartu geliu tirkai galima atnesti bent mano nuomone
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms