Re: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
na nejaugi ji tokia ragana,kad net vyrukai jos bijo...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 15 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na nejaugi ji tokia ragana,kad net vyrukai jos bijo...
jo martynois geriau nepygdyt o jei danmguole nuo poros stikliuku stipresnio jau gerai bunai tai ir privalumas pigiau iseina
ne taip kaip kai kam
jo martynois geriau nepygdyt o jei danmguole nuo poros stikliuku stipresnio jau gerai bunai tai ir privalumas pigiau iseina
ne taip kaip kai kam
jo nuo puses butelio man ragai...
ne taip kaip kai kam
oi tu senas kandziulnyke ;D as tai nuo 2 bokalu jau pralinksmeju ;D
... šposininkai jūs ;D
na Martyna isgazdinai tu juos juodai... bijo taves arsiau nei velnio...
Irmantas, 20 пишет:
ne taip kaip kai kam
seip rimtai taip kad jau pralinksmetai reike 4 bokaliuku alaus ir ziurint kokios salygos buna jei lauke gerent kur parke pvz tai nuo 4 bonkiu net neiko nejauti taip kaip negeres buni
nea nu tai as tai pvz zmogus esu apsisvietes ir daug feministiniu ideologiju filmu prisiziurejes ir tokiu vaizdu mates kad man pvz baisu dabar su feministiskai nusiteikusia priesingos lyties atstove bendraut
Linas, 19 пишет:Irmantas, 20 пишет:
ne taip kaip kai kam
seip rimtai taip kad jau pralinksmetai reike 4 bokaliuku alaus ir ziurint kokios salygos buna
jei lauke gerent kur parke pvz tai nuo 4 bonkiu net neiko nejauti taip kaip negeres buni
tai tau visos alaus koloneles reik :] masinos tiek litru neryja kiek tu ryji... ;D
laimė dar, kad nepažįstami esam... realybėj susitikus ir rankos iš tos baimės didelės turbūt drebėt pradėtų ;D
Irmantai, o kaip reikalai su pilvuku? Didėja?
Martyna, visko gali buti arba tiesiog galbut pasikvieciau nekukliu vyruku, kad apgintu nuo feministinio terorizmo ;D sakes... moterys, jus apsimastykit, juk tu vyruku ir taip jau dvigubai maziau nei merginu, ir vien per jusu terorizma
ka jus visai mus isnaikint norit? :DDD
laimė dar, kad nepažįstami esam... realybėj susitikus ir rankos iš tos baimės didelės turbūt drebėt pradėtų ;D
Irmantai, o kaip reikalai su pilvuku? Didėja?
o del pilvuko univere draugeliu viska pasakojo kaip yra deja pilvukas nuo alucio neauga o auga nuo to ka prei alaus valgai pvz kepta duona cipsai rukytos ausys ir taip t.t.... va nuo ko auga tai tikrai zinau jei nuo alaus augtu tai as pro duris neparaaiciau
Martyna, visko gali buti
arba tiesiog galbut pasikvieciau nekukliu vyruku, kad apgintu nuo feministinio terorizmo ;D sakes... moterys, jus apsimastykit, juk tu vyruku ir taip jau dvigubai maziau nei merginu, ir vien per jusu terorizma
ka jus visai mus isnaikint norit? :DDD
uztenka buna geros sisternos
na jau... ant Lietuvos 1000 vyrų vidutiniškai 1139 moteriškės tenka ir jeigu smegenys mano dar ne tokios šviesios kaip galva, tai manau, čia nėra dvigubo skirtumo
ei, o per kurią vietą aš feministė atrodau?
nu gal kazka sumaisiau bet vienam vyrui tenka dvi moterys
cia gal europos mastu arba pasaulio, bet cia nieko nepadarysi
feminizmas rulz :?
na jau... ant Lietuvos 1000 vyrų vidutiniškai 1139 moteriškės tenka
ir jeigu smegenys mano dar ne tokios šviesios kaip galva, tai manau, čia nėra dvigubo skirtumo
![]()
ei, o per kurią vietą aš feministė atrodau?
martyna persiskaityk savo komentarus visus pamatysi per kure vieta feministe as ir taip pastebejau
o as ne feministe tikiuosi...?
Nia, pataupom Martynos laika... Tiesiog visi tavo postai yra nukreipti neigiamai pries vyriskos lyties atstovus. Kokie mes visi blogi ir pan ir t.t. :]
o as ne feministe tikiuosi...?
danguole ne pakolkas nepastebejau ne vienam forume
Nia, pataupom Martynos laika...
Tiesiog visi tavo postai yra nukreipti neigiamai pries vyriskos lyties atstovus. Kokie mes visi blogi ir pan ir t.t. :]
pritariu 100%
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 15 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!