Tomas, 20 пишет:Esu labai nedrasus ir nesugebu prieiti prie merginos bijau jai nepatikti kuo grazesne mergina tuo labiau kompikuojuosi , alkoholis drasos nesuteikia man. buvo viena mergina kuri pati prisipazino kad jai patinku bet per draugus ja praradau. delto nelabai betikiu meile.
Zinai... tu ne vienas turi tokia problemike.. su ja susiduria ir vyresnio amziaus vyrukai, naa pvz mano draugo, draugai... jie daznai mane kalbina panashiu klasimu. Ka galiu pasakyti.... pasaulis neapsivers, jei tu imsi ir uzkalbinsi mergina, kad ir gatveje. Jei ji tau atsakys, pasaulis taip pat nesugrius, beje kaip ir tavo geras vardas :-) Galbut tu jos niekada nepamatysi, todel kam kvarshinti sau galva del nebutu dalyku. Tu tik pagalvok, o jei per tavo nedrasuma.... praejusi mergina, kartu nusineshe ir tavo laime... gal but tai tavo tikroji moteris, ta su kuria tu busi laimingas iki grabo lentos?... na bet ji nuejo, nes tu taip ir neishdrisai jos uzkalbinti... tavo laime nuejo, nes tu ja pra...shi... kai , pabijojes jos reakcijos.
Ach... paziurek tai kaip i lengvabudishka zaidima:) Ikvepk oro ir pasiduok impulsui... prieik prie jos ir pasakyk, kad ji atrodo zavingai....
.. galu gale... na pasiziurek i veidrodi.... su tavim viskas tvarkoj, nosis vietoj, akys ir ... dvi... ausys..yra, galva taip pat ant peciu.
...taip, kad pirmyn.... viskas su tavim tvarkoj, tereikia pakoreguoti mastyma.