1

Tema: esu labai nedrasus noriu susirast mergina

Esu labai nedrasus ir nesugebu prieiti prie merginos bijau jai nepatikti kuo grazesne mergina tuo labiau kompikuojuosi , alkoholis drasos nesuteikia man. buvo viena mergina kuri pati prisipazino kad jai patinku bet per draugus ja praradau.   delto nelabai betikiu meile.

2

Re: esu labai nedrasus noriu susirast mergina

stok i nedrasiu ir kukliu vaikinu kluba.. man the same problem.. tokiu atveju pabandyk viska atsigriebt, ka turetum su mergina, su draugais ta pati bandyk nuveikt.. svarbiausia nesedek be veiklos.. susirk filofobija dar.. wink

3

Tomas, 20 parašė:

Esu labai nedrasus ir nesugebu prieiti prie merginos bijau jai nepatikti kuo grazesne mergina tuo labiau kompikuojuosi , alkoholis drasos nesuteikia man. buvo viena mergina kuri pati prisipazino kad jai patinku bet per draugus ja praradau.   delto nelabai betikiu meile.

o gal ta mergina ne taip jau tau ir patiko jei leidai kad draugai jus išskirtų.... O su savo nedrasumu turetum kovot.

4

Tomas, 20 parašė:

Lauras gera minti dave.. wink ten ir merginu tam klube yra sedim diskutuojam. wink o alkocholis tai kazin ar kad ir drasos suteiktu tau gera ispudi sukurtu kai pana kalbintum.. :-)

5

buvau 18m kai draugu apkalbos ja nuo manes atstume nes ji buvo stamboka bet man patiko ji, dabar esu metes draugus jais nelabai bepasitikiu

6

pasiilkstu merginu kurios imasi iniciatyvos

7

tai tokie ten ir draugai... :{}

o merginos retai iniciatyva rodo nes musu visuomene dar dinozaurisku paziuru.. :}

8

nepasiilk ju.. dauguma ju gali but siekiancios tik sau naudos wink

9

Kaip jau linas ir Lauras sake istok i musu kluba "nedrasiu ir kukliu vyru klubas" bandisim tau padet;)

10

Tai kaip tos apkalbos ją nustūmė? Kas kam apie ką kalbėjo?

11

Tomas, 20 parašė:

buvau 18m kai draugu apkalbos ja nuo manes atstume nes ji buvo stamboka bet man patiko ji, dabar esu metes draugus jais nelabai bepasitikiu

koks skirtumas, ką galvoja draugai? Jei jie tikri draugai, jie palaikys tave.. o nurašyt merginą vien todėl, kad jos duomenys ne 90-60-90, yra absurdas! jei ir toliau kreipsi dėmesį į tai, ką galvoja kiti, niekad nesusirasi merginos, nes visada atsiras bent vienas, kuriam ji nepatiks.

12

Tomas, 20 parašė:

Ką tau, saldainį duot gal dabar.. Ne per draugus tu ją praradai o per save, tačiau tam ir yra klaidos kad iš jų mokytumeisi, o ne kad verkšlentum dėl jų. O jei buvo mergina kuriai patikai, reiškias bus ir daugiau. Nebent nori patikti visoms, ir negali priimti atstūmimo kaip normalus žmogus.
Štai pavyzdys kaip pop kultūra žaloja žmones, liūdna.. Shine on, you crazy diamond..

13

o kur ta "nedrasiu ir kukliu vyru klubas" rasti?????????

14

meiles reikalai->apie viska-> ten kazkur guli pradzioj.. neisigask temos apimties.. pradek db skaityt nuo pradziu, iki ryt ryto baigsi.. wink

15

nu zinok tai kad per klaidas vos nenusizudziau, nes nuo pat mazens gyvenau tik del moteru

16

nuo pat 14 metu sapnuodavau kaip mane dulkina 10 metu vyresne moteris

17

Maladec.. kuo toliau tuo patrauklesnis vaikinas atrodai... visoms panoms, kurias bandai kabinti tą pasakoji?? big_smile big_smile

18

tau, Tomai, su savim pirmiau susitvarkyt reikia, paskui tik merginos ieškot..

19

Tomas, 20 parašė:

Zinai... tu ne vienas turi tokia problemike.. su ja susiduria ir vyresnio amziaus vyrukai, naa pvz mano draugo, draugai... jie daznai mane kalbina panashiu klasimu. Ka galiu pasakyti.... pasaulis neapsivers, jei tu imsi ir uzkalbinsi mergina, kad ir gatveje. Jei ji tau atsakys, pasaulis taip pat nesugrius, beje kaip ir tavo geras vardas :-) Galbut tu jos niekada nepamatysi, todel kam kvarshinti sau galva del nebutu dalyku. Tu tik pagalvok, o jei per tavo nedrasuma.... praejusi mergina, kartu nusineshe ir tavo laime... gal but tai tavo tikroji moteris, ta su kuria tu busi laimingas iki grabo lentos?... na bet ji nuejo, nes tu taip ir neishdrisai jos uzkalbinti... tavo laime nuejo, nes tu ja pra...shi... kai , pabijojes jos reakcijos.
Ach... paziurek tai kaip i lengvabudishka zaidima:) Ikvepk oro ir pasiduok impulsui... prieik prie jos ir pasakyk, kad ji atrodo zavingai....:::856
.. galu gale... na pasiziurek i veidrodi.... su tavim viskas tvarkoj, nosis vietoj, akys ir ... dvi... smile ausys..yra, galva taip pat ant peciu.
...taip, kad pirmyn.... viskas su tavim tvarkoj, tereikia pakoreguoti mastyma.

20

oi cia tai geras... ;D ;D ;D
koks kuklutis...  tai dar turbut ir nekaltas big_smile