Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
bla bla bla...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 269 270 271 272 273 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
bla bla bla...
Sutinku Linai as tai jau net nebesiveju... praradau vilti cia su tom moteriskem ;D
Zmones labas rytas:) kaip jauciates? ka sian gero veiksit?
Sutinku Linai as tai jau net nebesiveju... praradau vilti cia su tom moteriskem ;D
tik nesumastyk musu is klubo ismest
Labas, Evelina, man jau diena, pietus pavalgiau man tai normaliai.... biski padirbejau ir siandien dar ketinu pasimokyt ir knyga paskaityt dar drauge aplankyciau, jei jos puske isvaziuotu.. nes ji turi atsivezus MILZINISKA suni, o as sunu paniskai bijau.. ;D o kaip tu?
laba ryta, nors laikrodukas tiksi diena,,, eisiu pusrycius kramtyt
>>> Diana, mano drauge viena irgi laaabai bijo , o man jie patys fainiausii... ui, kokie mieliakai jie man
;D na taip, tikrai miela ikona ju uzdejai... bet pati suns nenoreciau augint nors siaip as jokiio gyvuno nenoreciau augint
o kodel tik adbar pusryciukus valgysi?
nes atsikeliau sunkiia, variau pusseseres pasiimti is stoties, is vilniaus atleke nelauktai ir netiketai ji... tai tik is loviuko sokau ir jos pasitikt begau... tai va.. as miegale, nes paskaitu tvarkarastis tokia padare todel pusryciukus valgau jau
tai tau paskaitos tik popiet prasideda?
na taip :V todel ipratus iki 10-11 miegoti... :V
ale faina tau... :0 as irgi taip noreciau
ui is pradziu ir as dziaugiausi, bet ... labai kazkaip norisi keltis anksti ir dieneles daugiau tureti, nes kai velai keliuosi, tai velai ir migio einu, bet vis tiek kazkaip idomiai diena susitrumpina
geras, apie tai nepagalvojau...
va... ok baigiam cia, nes berniukai musu supyks, kad beleka kalbam
nepykstam
Linai, cia tau tas, ko prasei, bet nzn ar tiks su NELINUTE uzziurejom
Linai, cia tau tas, ko prasei, bet nzn ar tiks su NELINUTE uzziurejom
Ačiū sauleles
laba vakareli...;)
pritile cia visi...ypac vyrukai...;) ir beja vyrukai jus patys tylit ir paskui sakot,kad mes per daug prikalbam...o juk reikia,kad klubas gyvuotu... tai va dar padekokit merginoms,kad tema prilaiko...
Nijolė, 20 пишет:Linai, cia tau tas, ko prasei, bet nzn ar tiks su NELINUTE uzziurejom
Ačiū sauleles
uz aciu mano vaikai sotus nebus ;D ;D ;D
sweikucia zuikuliai ir zuikules ;D
va tik db parsibeldziau namo is provoncijos.. suslau kaip suo.. pusbrolis masinos neskolino tai teko autobusu vaziuoti.. fea.. dar bridau per laukus ir ten teshlios pliurzes ;D tai vos inkarus iki stoteles nutysiau ;D ;D bet as gabus tai istengiau
o kaip jums sekasi?
Danguolyte..>>>>>>>mes ne pritile tiesiog mes mokomes.. nes koliai ir artejanti sesija..
>>>>>Diana na nemesim jusu jus gi musu rebilituotojos.. vaje vos ne lituotojos ;D ;D :-)
Linas, 19 пишет:Nijolė, 20 пишет:Linai, cia tau tas, ko prasei, bet nzn ar tiks su NELINUTE uzziurejom
Ačiū sauleles
uz aciu mano vaikai sotus nebus ;D ;D ;D
o kiek ju turi :? :}
Страницы Назад 1 … 269 270 271 272 273 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~