5401

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

bla bla bla...:::034

5402

Sutinku Linai big_smile as tai jau net nebesiveju... praradau vilti cia su tom moteriskem ;D

5403

Zmones labas rytas:) kaip jauciates? ka sian gero veiksit?

5404

Auris, 19 parašė:

Sutinku Linai big_smile as tai jau net nebesiveju... praradau vilti cia su tom moteriskem ;D

tik nesumastyk musu is klubo ismest big_smile

5405

Labas, Evelina, man jau diena, pietus pavalgiau big_smile man tai normaliai.... biski padirbejau ir siandien dar ketinu pasimokyt ir knyga paskaityt smile dar drauge aplankyciau, jei jos puske isvaziuotu.. nes ji turi atsivezus MILZINISKA suni, o as sunu paniskai bijau.. sad ;D o kaip tu? smile

5406

laba ryta, nors laikrodukas tiksi diena,,, eisiu pusrycius kramtyt tongue
>>> Diana, mano drauge viena irgi laaabai bijo :::750, o man jie patys fainiausii... ui, kokie mieliakai jie man wink

5407

;D na taip, tikrai miela ikona ju uzdejai... bet pati suns nenoreciau augint smile nors siaip as jokiio gyvuno nenoreciau augint big_smile
o kodel tik adbar pusryciukus valgysi? smile

5408

nes atsikeliau sunkiia, variau pusseseres pasiimti is stoties, is vilniaus atleke nelauktai ir netiketai ji... tai tik is loviuko sokau ir jos pasitikt begau... tai va.. as miegale, nes paskaitu tvarkarastis tokia padare big_smile todel pusryciukus valgau jau tongue

5409

tai tau paskaitos tik popiet prasideda? smile

5410

na taip :V todel ipratus iki 10-11 miegoti... :V

5411

ale faina tau... :0 as irgi taip noreciau big_smile

5412

ui is pradziu ir as dziaugiausi, bet sad... labai kazkaip norisi keltis anksti ir dieneles daugiau tureti, nes kai velai keliuosi, tai velai ir migio einu, bet vis tiek kazkaip idomiai diena susitrumpina sad

5413

smile geras, apie tai nepagalvojau...

5414

va... ok baigiam cia, nes berniukai musu supyks, kad beleka kalbam wink
nepykstam wink

5415

Linai, cia tau tas, ko prasei, bet nzn ar tiks http://forumas.ieskok.lt/imgload/1763 su NELINUTE uzziurejom wink

5416

Nijolė, 20 parašė:

Linai, cia tau tas, ko prasei, bet nzn ar tiks http://forumas.ieskok.lt/imgload/1763 su NELINUTE uzziurejom wink

Ačiū sauleles wink

5417

laba vakareli...;)
pritile cia visi...ypac vyrukai...;) ir beja vyrukai jus patys tylit ir paskui sakot,kad mes per daug prikalbam...o juk reikia,kad klubas gyvuotu...:::034 tai va dar padekokit merginoms,kad tema prilaiko...:::044:::044:::044

5418

Linas, 19 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

Ačiū sauleles wink

uz aciu mano vaikai sotus nebus ;D ;D ;D

5419

sweikucia zuikuliai ir zuikules wink ;D

va tik db parsibeldziau namo is provoncijos.. suslau kaip suo.. pusbrolis masinos neskolino tai teko autobusu vaziuoti.. fea.. dar bridau per laukus ir ten teshlios pliurzes ;D tai vos inkarus iki stoteles nutysiau ;D ;D bet as gabus tai istengiau big_smile

o kaip jums sekasi?

Danguolyte..>>>>>>>mes ne pritile tiesiog mes mokomes.. nes koliai ir artejanti sesija..

>>>>>Diana na nemesim jusu jus gi musu rebilituotojos.. vaje vos ne lituotojos ;D ;D :-)

5420

Nijolė, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

Ačiū sauleles wink

uz aciu mano vaikai sotus nebus ;D ;D ;D

o kiek ju turi :?  :}