Тема: Kaledines Dovanos ;))
taivat kasmet ateina tas pats galvos skausmas... KA ir KAM reikia dovanoti siais metais? )) pasidalinkim mintimis...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaledines Dovanos ;))
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
taivat kasmet ateina tas pats galvos skausmas... KA ir KAM reikia dovanoti siais metais? )) pasidalinkim mintimis...
nu siulykit
na moterim manau dazniausia dovanojama kosmetika,parfumerija,papuosalai...vyrams irgi manau panasiai,dar technikiniai kokie prietaisai....as dovanoju pv kvepalus,laikrodi,siaip visokias smulkmenas,aisku tokias,kokiom ir pati apsidziaugciau gavus,o ne kad,svarbu bet ka padovanot,tai geriau isvis nieko nedovanot.....
tai vat tas ir yra kad po didelio galvos sukimo ir neapsisprendimo nuperku bet ka hmm na nzn nzn kad visos tos parfumerijos jau kaip ir atsibode.. na nzn reiktu ko nors originalesnio...
as zinau, kad gausiu pirstines labaiju noriu
tai kokia cia staigmena kai jau zinai ka gausi..
nesvarbu, staigmena, ne staigmena, bet geriau nei tai, ko tau tikrai nereikia, o man reikia pirstinukiu, nes pameciau
mama dovanos?
jo
man tai mama kede nauja prie kompa dovanojo ;DDD nes senoji suluzo biski...:DDD~
he he he.... man nedovanojo dar, pades prie eglutes ;D nors pati issirinkau dar jas ;D
tai aisku kad viskas nusibode,isvis,kam zmones sugalvoje per kaledas butent apsidovanot?jei as noriu kam nors ka padovanot,tai galiu bet kada,ir nebutinai per kaledas ar dar,nes kaledos juk ne su dovanu svente susije,o su jezaus gimimu...na bet yra kaip yra...manu dar daug priklauso kam dovana perki,ir pagal pinigine,kiek gali isleisti....
jauciu nueisiu kaip visada kas po ranka paklius ta ir dovanosiu... :DDD
tai aisku kad viskas nusibode,isvis,kam zmones sugalvoje per kaledas butent apsidovanot?jei as noriu kam nors ka padovanot,tai galiu bet kada,ir nebutinai per kaledas ar dar,nes kaledos juk ne su dovanu svente susije,o su jezaus gimimu...na bet yra kaip yra...manu dar daug priklauso kam dovana perki,ir pagal pinigine,kiek gali isleisti....
nu bet visais laikais taip buvo ir bus tai ir teks dovanoti
kaledas su jezum susiejo, kai atsirado baznycia, anksciau jas irgi svesdavo, per tv girdejau, sake, kad kazkas panasaus kaip jonines :? nzn....
zinau pauliau zinau,as jau susipirkau paskutines dovanas siandien,kurias dovanosiu,tai esu tikrai laiminga,nes jau baigesi tie vaikstinejimai po parduotuves ir ieskojimai,sekmes ir tau.....
zinau pauliau zinau,as jau susipirkau paskutines dovanas siandien,kurias dovanosiu,tai esu tikrai laiminga,nes jau baigesi tie vaikstinejimai po parduotuves ir ieskojimai,sekmes ir tau.....
aciu.. bet as tikrai nezadu vaikstinet po visas parduotuves... tai gali istverti tik moterys... ;DDDDD
Net ir greitai nupirkus dovana galima ja suteikti dziaugsmo. Dovanos kaina priklauso nuo to kiek man tas zmogus artimas. galima suteikti dziaugsmo ir padovanojus sampano buteli tk reikia ji atitinkamai apipavidalint (pvz. papuosti egles sakelem, ant sakeliu uzkabinti smulkiu zaisliuku, apipurksti dirbtiniu sniegu ir pan.). Kolegem darbe siais metais dovanojau shilku (greiciausiai siaip kazkokia sintetika) aptrauktas lupdazines (panasi forma i skryneles) i ta lupdazine idejau sokoladini saldaini per kuri lupdazne neuzsidare ir linkejau tiek gyvenime gerybiu, kad netilptu i jokia skrynia, kaip ir tas saldainis. draugas manes klausia ko noreciau tai irgi gera taktika, tik jau nebelieka siurprizo galimybes. Tik vat vyrams mano nuomone - sunkiau sugalvoti ka padovanoti. gal galit patarti?
Nu ne,ne,buna ir atvirksciai,as esu is tu moteru kurios eina tik reikalui prispyrus,nemegstu ir as vaikscioti po parduotuves,einu visada viena be to,be jokios drauges,kad ten man valandu valandas reiktu kazko laukti,einu,perku ko man reikia,ir pabaigta
...dovansosiu draugui pypke, jau ishrinkau, rytoj... laisva dienele..eisiu pirkti..o vat ka 14- meciui sunui padovanoti, man problema..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaledines Dovanos ;))