Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 41 по 49 из 49
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: kaip surast waikina?
Emilija, 15 пишет:ei zhmogai;D patarkit;D kaip per sawaite susirast toki nebloga waikina?:Dna su kuriuom ir pakalbet butu galima,na dar neblogai kar ir ishwaizda nebutu lb kraupi? et durna shi mano tema,bet wa kazhkaip nieko prasmingiau nesusimasto man ;P
turbut neturi kur nauju svest tai bahuro reike per savaite
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Emilija, 15 пишет:ei zhmogai;D patarkit;D kaip per sawaite susirast toki nebloga waikina?:Dna su kuriuom ir pakalbet butu galima,na dar neblogai kar ir ishwaizda nebutu lb kraupi? et durna shi mano tema,bet wa kazhkaip nieko prasmingiau nesusimasto man ;P
>>>>>>>>>
tai nesiukmslink forumo tokiom apgailetinom temom :{}
- Arminas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Linas, 19 пишет:Emilija, 15 пишет:ei zhmogai;D patarkit;D kaip per sawaite susirast toki nebloga waikina?:Dna su kuriuom ir pakalbet butu galima,na dar neblogai kar ir ishwaizda nebutu lb kraupi? et durna shi mano tema,bet wa kazhkaip nieko prasmingiau nesusimasto man ;P
>>>>>>>>>
bandziau ir kaskada visus auklet.
- Emilija, 15
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
nu tai ishtrink kad gudras shita tema;D
- Mindaugas, 16
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Linas, 19 пишет:Emilija, 15 пишет:ei zhmogai;D patarkit;D kaip per sawaite susirast toki nebloga waikina?:Dna su kuriuom ir pakalbet butu galima,na dar neblogai kar ir ishwaizda nebutu lb kraupi? et durna shi mano tema,bet wa kazhkaip nieko prasmingiau nesusimasto man ;P
>>>>>>>>>
daug geresne tema, nei ka veiketi siandien arba kaip sekasi, ar panasus meslas, jei jai reikia labai tai tegu iesko, negi gaila:P svarbu geri norai, jug sventes:)
- Antanas, 24
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
nueini, pamatai, pamirckioji akytem, pasilaizai ir jis jau tavo, nors savaitei, ar taip sunku?
Siaip durna tema, pritariu
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
O susirast vaikina paprast:)
P r i e i n i prie vaikino(ne prie merginos) ir paklausi ar noretum buti mano draugu(tik neklausk kiek valandu pagalvos ka isviksti kur nors) jei sakys TAIP nekalbek nesamoniu eik pire reikalo...sakyk kad neduosiu p*st 5 metus... po to kai 3 valandas zvengsit iki numirimo sakyk as Emilija labas... ti va cia Tavo naujas draugas gerbk ji ir jis Tave gerbs o jei pagalvos ka esi K*urva eik tiesiei ir net neatsisuk eik prie kito ir sakik noriu bet ne duosiu...ir isvis kiek vaikinu ira laisvu AFRIKOI vistiek koki negra susirasi:)
- Emilija, 15
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
joa dekui uzh linxma patarima;D
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
- Неактивен
funny
Сообщений с 41 по 49 из 49
Страницы Назад 1 2 3
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.