181

Re: Ištekėti už užsieniečio....

Marija, 20 пишет:

Tuo ir skiriasi uzsienieciai!!!Man liabiau patinka vyrai uzsienieciai,o ypac italai...as esu kaip karaliene...mano vvyras daro viska,as namie net pirsto nepajudinu...:)O lietuviai tikrai labai jau islepia.Per daug geria alaus,draugai ir t.t...
O su savo vyru esu tikra kad jis nepareis namo prisigeres,nes ten to nera...ir neiseis pas draugus be manes ar nepasakius man...

nu k aip uzknis aka tu cia kalbi uz visus ne visi tokie kad paciai nein atrassti normalaus tai ka zinau

182

svaigstat jus visi cia ,kiek zmoniu, tiek nuomoniu.visi mes lygus ar lietuviai ar uzsienieciai  visi zmones,tik  tiek kad vieni is  baltu genties kile kiti is bezdzioniu;):)

183

Seip kiek perskaiciau merginu atsiliepimus apie lietuvius. Net pradedi galvtii ar mes tikrai tokie beviltiski?Na manau tikrai, kad ne????  Na atrodo negeriu atrodo ir namus pats tvarkausi ir pasilinksminti galiu be alkoholio. Gyvenu anglijoje ketverius metus ir negaliu suvokti to kad merginos sako cia normaliu lietuviu nera...
Nesamone auksciausiam lygyje manau cia tik pasiteisinimas kad pradet su svetimtauciu gyventi.
Negaliu , teisybe sakant kai eini gatve ir matai Lietuvaite su juoduliu arba indusu tautybes zmogumi eina nesa tases o vyras i prieky paejes sneka telefonu.Ir cia jusu tos svajones istejkejus nesti sunkius nesulius?Nemanau. reta kuri atranda toky  kuris neprikistu savo religijos ir kito S. Daug merginu pazystu ir pasirodo kai atvirai pasneki kad nera jau taip gerai kaip sakoma.
MERGINOS YRA TU LIETUVIU KURIE NEGERIA, RUPINASI NAMAIS, IR SAVO MERGINA, tIK REIKIA APSIZVALYTI IR TIEK.(beto paziurekit kokios pacios esat).
P.s.sorry uz ilga txta bet biski susidraskaiu kai merginos taip pastume ant lietuviu.

184

materealiai,geriau uz uzseniecio,tik aisku ne uz kokio is Namibijos:)

185

Blin, kas nors pasakykit kur imest koki klipuka nuesiu i tapaty Londono centra ir pafilminsiu kaip tie ispanai istvirkauja su kitom panom kol TOs""""lietuvaites darbuose plusa""" manau tada biski pridustumet del tu ispanu ar italu jokio sikirtumo bezdzione is medzio islipo ir katik ismoko naudotis naujovemis. Zinai gerbaiu Lietuvaites ir gerbsiu "Kaikurias" esu rasistas nebijau pripazinti, todel merginos prasidejusios su kitatauciais man jau galima sakyt nulio vietoje tas past kas suo. nepykit, manau jus vistiek issiskirsit kaip dauguma issikiria ir su tais paciais lietuviais draugausit ir bus toks pat .s. Tik klausymas kyla ar jus pasakysit kad draugavot su kitatauciu?Manau ne. nes save gerbiantis lietuvis tada su tokiu zmogumi net neprades bendrauti jei zinos merginos praeity.

186

Marija, 20 пишет:

Gal atsiras zmoniu kurie susikure savo seima uzsienije( bet ne su lietuviais,o tos salies pilieciu)?Kur?Ir kodel?

As sukuriau seima ne su lietuviu, bet ir ne su tos salies pilieciu :::027

187

Marija tau truksta biski IQ nes vejai cia dabar ziuriu..... arba tu esi visiskai ... nesakysiu kokia pati susiprasi... nu nieko dar tik 19 smile

188

Gediminas, 17 tau dar pasaulio pazint reiktu kad galetum taip teigt..............get a life

189

kaip koks,ateis laikas kaip uzdarys ir is namu neisleis...

190

Romas, 19 пишет:

Blin, kas nors pasakykit kur imest koki klipuka nuesiu i tapaty Londono centra ir pafilminsiu kaip tie ispanai istvirkauja su kitom panom kol TOs""""lietuvaites darbuose plusa""" manau tada biski pridustumet del tu ispanu ar italu jokio sikirtumo bezdzione is medzio islipo ir katik ismoko naudotis naujovemis. Zinai gerbaiu Lietuvaites ir gerbsiu "Kaikurias" esu rasistas nebijau pripazinti, todel merginos prasidejusios su kitatauciais man jau galima sakyt nulio vietoje tas past kas suo. nepykit, manau jus vistiek issiskirsit kaip dauguma issikiria ir su tais paciais lietuviais draugausit ir bus toks pat .s. Tik klausymas kyla ar jus pasakysit kad draugavot su kitatauciu?Manau ne. nes save gerbiantis lietuvis tada su tokiu zmogumi net neprades bendrauti jei zinos merginos praeity.

kas cia tokio blogo jei mergina draugavo su kitatauciu?tai ka cia jinai jau kaip kokia didziausia nusidejele pagal tave ir pan?nesuprantu tokiu zmoniu....as pvz. nediskriminuoju zmoniu ir jei mane pakalbina koks nors uzsienietis,tai mielai su juo pakalbu ar isgeriu puodeli kavos...ka cia gali zinoti,gal pati kada nors gyvenime pavilios kitataute ir vesi ja...

191

Marija, 21 пишет:

bet net gi nelyginus lietuviu su uzsieneciais  lietuviai neisaukleti islepinti i t.t.....pavyzdziui uzsienyje matosi iskart kad eina lietuvis ....net nereikia toli vaziuoti,pas mus lietuvoje eini vakare per gatve....ant kokio nors suoliuko sedi grupelis o mazvaikiu o jau 20-25 metu....sedi geria rekia net gi bjauru....palieka siuksli apspjaudo viska....arba merginos sedi keikiasi,arba porele eina laizosi...Italijoje pavyzdziui uz viska tai bauda!!!!ir ne maza....ten zmones labiau isaukleti...malonesni...Dar pas mus lietuvoje parduotuveje zmones praeina vos neuzlipa tau ant galvos ir net gi "atsiprasau" nepasakia....o ten vos tik paliecia tave iskart"scuzi..." t.y. "atsiprasau!"...o apie vaikinus ten visai nekalbu kaip zeme ir dangus su musiskais.....tai gi skirtumas yra ir net gi labai didelis ir ne lietuviu naudai....

Matomai, kad gyveni neteisingoje aplinkoje. Tai, kad tavo aplinkoje elgiamasi kaip išvardini, tai nereiškia, kad visi Lietuvos žmonės taip ir gyvena:). Keisk aplinką, galbūt net toje pačioje Lietuvoje:)

192

Aš manau, kad kiekvienam - savo. T.y. nuo likimo nepabėgsi. O kokiu pavidalu tas likimas apsireikš - anglo, kino,norvego ar Juozuko iš Klaipedos asmenyje - antraeilis klausimas. Nemanau, kad vyrai lietuviai kuo nors prastesni už užsieniečius. Ar geresni. Visokių yra visur, tik reikia paieškoti .O kokie patinka, vėlgi, skonio reiklas. Sakykim, save su juodaodžiu įsivaizduoti galėčiau,nes esu su vienu juoduku vasara bendravusi ir jis toks pat kaip ir visi pasaulio zmones, pripažįstu, kad visos rasės yra lygios ir t.t.... visvien yra takoskyra pasąmonėje "mes" ir "jie".
Gal viena karta atsimerkit ir baikit lyginti Lietuvius ir uzsieniecius...Kiekvienoje salyje yra ivairiu zmoniu,ir blogu ir geru...Su savomis idomis,jie gali viesumoje vienaip elgtis,o namuose kitaip....Pati nemazai laiko bunu Norvegijoje ir nelyginu nevienu..O kam tai daryti?a?

193

Marija 21 siulau atsisakyt lietuvos pilietybes nes kiek pastebejau tau jau pamoini lietuviai ir lietuves ir t.t wink

194

Dalius, 24 пишет:

Marija 21 siulau atsisakyt lietuvos pilietybes nes kiek pastebejau tau jau pamoini lietuviai ir lietuves ir t.t wink

pritariu...

195

Danguole, 20 пишет:
Dalius, 24 пишет:

pritariu...

pritariu dalius ta marija vapse ........:D

196

nebesiivaizduoju savo gyvenimo su kitataute,aciu dievui tas liko praeity.atsibodo kasdien ta pati jai sakyti,kalbos barjeras.ir tikrai misriose porose nera istikimybes,garantuoju 100% .sakykime geriau mes vyrai,lietuviskus meiles zodelius,niekada mes ju neissisemsim.klausykit panos,ne del italu,anglu ar ispanu vaziuojat i uzsieni.bet kad jus nemokat kiekvieno simpatiskesnio uzsieniecio demesiui atsispirt,o tie uzsienieciai tai tikri isvepeliai.jei negali tautietes susirast,tai reiskia bendravimo problemu turi.tai va

197

Indijos vyrai geriausi, zinoma ne visi, bet dauguma, kuriuos teko pazint. Tikiuosi ir man tokia laime nusisypsos but su vienu smile

198

panos,galiu duoti patarima.jei esat protingos tai nekada nesivelkit i rimtus santykius su uzsienieciais.dazniausiai jie baisiai malonus kol merginasi,bet neduok dieve paprasys rankos,tai vykit mintis pasakyti jam     aip.jei taip padarysit tai paprasykit kad buta ar nama nupirktu lietuvoje ir jums uzrasytu.nes ateis laikas kad nuo jo begsit oj kaip begsit,bet bus gerai kad turesit kur gyvent nors.geda lietuvai darot panos,matai jos i uzsieni vaziuoja ne del pinigu,o tipo isimylet ka nors.nebejuokinkit lietuvos vyru,ypac tos kurios dar gyvenimo nera maciusios

199

malonu, malonu... bet kurcio nepriversi girdet :::734

200

Edita, 17 пишет:

Indijos vyrai geriausi, zinoma ne visi, bet dauguma, kuriuos teko pazint. Tikiuosi ir man tokia laime nusisypsos but su vienu smile

nezinau kuo jie tau  patinka.....mano mama buvo Indijoje ir sako man,kad neduok dieve isteketi uz indo...na beabejo kaip kas isivaizduoja ta geruma....galima pasakyti tik tiek,kad geri vyrai pakampese nesimeto ir dazniausiai jei jis tikrai geras vyras,tai susiras zmona ir savo salyje....o jei jau nieko savo salyje negali susirasti ir iesko kitur,tai zinok,kad jis nera jau toks malonus ir geras,koks sakosi esas ir daznai stveria pirma pasitaikiusia kvailesne mergiote...