Re: Biseksuali mergina
Pritariu Indrei Ir Linui ;] jei zmogu myli,tai nedarysi tokiu nesamoniu ;]
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Biseksuali mergina
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Pritariu Indrei Ir Linui ;] jei zmogu myli,tai nedarysi tokiu nesamoniu ;]
Draugaujate su mergina jau puse metu ir ji papraso,kad drauge i lova pasiimtumete dar viena mergina(apie jusu drauges susizavejima merginomis jau zinojote is anksciau)? Kokia butu jusu reakcija?
pasiulyciau teketi uz manes, o drauge pasiimtume kartu gyventi!!!!!
beweik kiekvieno vaikino swajone -turereti bisexsuale mergina!jo pavydas yra ...tiek vaikinas pavydi tiek pana!....bet isbandymas wertas,nepasigailesit to!!!!!!!!!!!.....bet tokiu ilgalaikiu santykiu geriau netureti!!!..
nekokios pasekmes!
noreti sita isbandyti labai
su vaikinu jau draugavau puse metu ir kazkaip po sekso as jo paklausiau ar sutikti i lova priimti dar viena mergina arba vaikina, taciau jis kategoiskai atsisake. jis pasake, kad mane labai myli ir jam pakanka manes vienos, o jei as apie tai galvoju vadinasi man kazko neuztenka.... taciau man tikrai visko gana, tai buo tik smalsumas, po jo sitokiu zodziu praejo visas noras ir mintys apie grupini seksa
maladec vaikinas. vienas is nedaugelio juk daugumai rupetu patureti dvi iskarto.
as pabandziau tai..... ir nebeiciau pas vaikino del sekso.
odeta mazai dar zinai mazai dar matei
cia kiekvieno svajone.manau visi pirma pagalvoja apie 2 moteris nei du vaikinus,bet gerai visaip ,seksas sveikata.tik su 2 merginom viskas tau.o su 2 vaikinais ir panele viskas jai.tai aisku kad geriau kad tau.
Ir ash norechiau tokiso panos.
cia daugiausia kalba- "jei myli, tai uzteks jam ir manes vienos", bet juk jei mergina bisex, tai JAI PACIAI reikia tos kitos merginos, ne vien del vaikino smalsumo patenkinimo kviestusi..
ai chia gi iskrypimas kur tas hitleris padarytu tvarka
greit mada isnaikins pasauli
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Biseksuali mergina