Тема: gal kas warys i lordi konca?
as pats kaip ir jau bilietus gavau...tik va dar nezinau ar tik netex vienam varyt
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → gal kas warys i lordi konca?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as pats kaip ir jau bilietus gavau...tik va dar nezinau ar tik netex vienam varyt
litu vejais nemetau ;D na o jei rimtai.. nzn as ju iki eurovizijos nezinojau visiskai, o tai roko grupe kuri baisiai smirdi komercija man tai nepriimtina...
>> eiciau i baleta, pieno lazerius arba daft punk ar koki operos fantoma.. gaila praziopsojau kai rode.. :}
tai kam tu daugiau nei viena bilieta susisaudei?
niekada neiciau i ta koncerta! ;D
gavau nemokamai...o del to kad si grupe komercine taj biski klysti...nemaisyk ju su slipknot...jie jau kuria muzika daugiau nei 12 metu.ir anxciau warydavo i turus uzsienio salis...sejp man patinka kai kurios ju daijnos,be to norisi gitaru pasiklausyt
gavau nemokamai...o del to kad si grupe komercine taj biski klysti...nemaisyk ju su slipknot...jie jau kuria muzika daugiau nei 12 metu.ir anxciau warydavo i turus uzsienio salis...sejp man patinka kai kurios ju daijnos,be to norisi gitaru pasiklausyt
is ju repertuaro tik "devil is a loser" tik sita turiu
>> na tai sekmes konce
man patinka pet destroyr,whos your daddy,red blood sandman...bet ir kitu klausyt galima
nevaryk ant slipknot!!!!!!!! jie nedalyvauja atrankoj i visokias eurovizijas ir ju nelaimi....bisk skaitykis su zodziais!!!! o lordi pats didziausias sh koks begali but....jie neturi savo stiliaus o lb jau kopijuoja kitas grupes pvz kaip kiss arb kad ir tuos slipknot....tajgi vejais nemetau pinigu ir ne gyvenime neiciau y ju konca....o ant slipknot nedrysk varyti!!!!!
1 slipknot ne europos grupe,tajp kad negaletu eurovizijoj dalyvaut. 2 jie nesatanistai kaip slipknot 3 lordi stilius unikalus,kiek dar zinai hard melodic tetradic rock grupiu? 4 nelygink lordi su nu-metal grupem...
man nepatinka slipknot,tau lordi,wiskas tuom ir pasakyta,neimanoma pasakyt kurie geresni...
siap visai noreciau bet niekaip neiseina
kodel?
jie nesatanistai kaip slipknot
nu as nzn bet siaip nelabai tikiu kad jie stanistai (slipknot), nes siaip satanistaj nelenda i viesuma...
o kada jie koncertuos ir kur?
1 slipknot ne europos grupe,tajp kad negaletu eurovizijoj dalyvaut. 2 jie nesatanistai kaip slipknot 3 lordi stilius unikalus,kiek dar zinai hard melodic tetradic rock grupiu? 4 nelygink lordi su nu-metal grupem...
man nepatinka slipknot,tau lordi,wiskas tuom ir pasakyta,neimanoma pasakyt kurie geresni...
db tajp: slipknot nera satanistine grupe...daugiau apie juos pasidomek ir neskiesk apie satanizma...turbut nesi klauses tikros satanistines muzikos jai tau slipknot atrodo satanistai...o lordi as neklausau del to kad ju muzika man nepriimtina...as gerbiu tavo pasirinkima kad tau patinka lordi, bet prasyciau pagarbos slipknot grupei as juos gerbiu uz nerialu profesionaluma kuriuo deja nepasizymi lordi...
jop,geras profesionalumas ant backu voliotis...nu del to taj jautiek to...bet del satanizmo,tai trbt neteko ju interviu tikejimo klausimais klausyt...
jop,geras profesionalumas ant backu voliotis...nu del to taj jautiek to...bet del satanizmo,tai trbt neteko ju interviu tikejimo klausimais klausyt...
deja teko....satanistai jie tikrai nera.....
taj kas gal krikscionys kaj kryzius siulo degint...tiek to pamirskim...
nu Tomas, radai jau su kuo varyt, ar koncertas praejo?
**** nei lordi man idomus nei tie patis slipknot,teko ziureti man ir lordo koncerta ir slipknot,bet labai jau nuobodu buvo...lordi labai jau komercija man bent jau kvepia ir groja labai jau nekabinanti hard roka
visiskai sutinku su paskutiniu rolando sakiniu...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → gal kas warys i lordi konca?