1

Tema: gal kas warys i lordi konca?

as pats kaip ir jau bilietus gavau...tik va dar nezinau ar tik netex vienam varyt   big_smile

2

Re: gal kas warys i lordi konca?

litu vejais nemetau ;D na o jei rimtai.. nzn as ju iki eurovizijos nezinojau visiskai, o tai roko grupe  kuri baisiai smirdi komercija man tai nepriimtina...

>> eiciau i baleta, pieno lazerius arba daft punk ar koki operos fantoma.. gaila praziopsojau kai rode.. :}

3

Tomas, 19 parašė:

as pats kaip ir jau bilietus gavau...tik va dar nezinau ar tik netex vienam varyt   big_smile

tai kam tu daugiau nei viena bilieta susisaudei?

4

niekada neiciau i ta koncerta! ;D

5

gavau nemokamai...o del to kad si grupe komercine taj biski klysti...nemaisyk ju su slipknot...jie jau kuria muzika daugiau nei 12 metu.ir anxciau warydavo i turus uzsienio salis...sejp man patinka kai kurios ju daijnos,be to norisi gitaru pasiklausyt big_smile

6

Tomas, 19 parašė:

gavau nemokamai...o del to kad si grupe komercine taj biski klysti...nemaisyk ju su slipknot...jie jau kuria muzika daugiau nei 12 metu.ir anxciau warydavo i turus uzsienio salis...sejp man patinka kai kurios ju daijnos,be to norisi gitaru pasiklausyt big_smile

is ju repertuaro tik "devil is a loser" tik sita turiu big_smile

>> na tai sekmes konce big_smile

7

man patinka pet destroyr,whos your daddy,red blood sandman...bet ir kitu klausyt galima

8

Tomas, 19 parašė:

nevaryk ant slipknot!!!!!!!! jie nedalyvauja atrankoj i visokias eurovizijas ir ju nelaimi....bisk skaitykis su zodziais!!!! o lordi pats didziausias sh koks begali but....jie neturi savo stiliaus o lb jau kopijuoja kitas grupes pvz kaip kiss arb kad ir tuos slipknot....tajgi vejais nemetau pinigu ir ne gyvenime neiciau y ju konca....o ant slipknot nedrysk varyti!!!!!

9

1 slipknot ne europos grupe,tajp kad negaletu eurovizijoj dalyvaut. 2 jie nesatanistai kaip slipknot 3 lordi stilius unikalus,kiek dar zinai hard melodic tetradic rock grupiu? 4 nelygink lordi su nu-metal grupem...

man nepatinka slipknot,tau lordi,wiskas tuom ir pasakyta,neimanoma pasakyt kurie geresni...

10

siap visai noreciau bet niekaip neiseina :::851

11

kodel?

12

Tomas, 19 parašė:

jie nesatanistai kaip slipknot

nu as nzn bet siaip nelabai tikiu kad jie stanistai (slipknot), nes siaip satanistaj nelenda i viesuma...

13

o kada jie koncertuos ir kur?

14

Tomas, 19 parašė:

1 slipknot ne europos grupe,tajp kad negaletu eurovizijoj dalyvaut. 2 jie nesatanistai kaip slipknot 3 lordi stilius unikalus,kiek dar zinai hard melodic tetradic rock grupiu? 4 nelygink lordi su nu-metal grupem...

man nepatinka slipknot,tau lordi,wiskas tuom ir pasakyta,neimanoma pasakyt kurie geresni...

db tajp:  slipknot nera satanistine grupe...daugiau apie juos pasidomek ir neskiesk apie satanizma...turbut nesi klauses tikros satanistines muzikos jai tau slipknot atrodo satanistai...o lordi as neklausau del to kad ju muzika man nepriimtina...as gerbiu tavo pasirinkima kad tau patinka lordi, bet prasyciau pagarbos slipknot grupei as juos gerbiu uz nerialu profesionaluma kuriuo deja nepasizymi lordi...

15

jop,geras profesionalumas ant backu voliotis...nu del to taj jautiek to...bet del satanizmo,tai trbt neteko ju interviu tikejimo klausimais klausyt...

16

Tomas, 19 parašė:

jop,geras profesionalumas ant backu voliotis...nu del to taj jautiek to...bet del satanizmo,tai trbt neteko ju interviu tikejimo klausimais klausyt...

deja teko....satanistai jie tikrai nera.....

17

taj kas gal krikscionys big_smile kaj kryzius siulo degint...tiek to pamirskim...

18

nu Tomas, radai jau su kuo varyt, ar koncertas praejo? big_smile

19

**** nei lordi man idomus nei tie patis slipknot,teko ziureti man ir lordo koncerta ir slipknot,bet labai jau nuobodu buvo...lordi labai jau komercija man bent jau kvepia ir groja labai jau nekabinanti hard roka

20

visiskai sutinku su paskutiniu rolando sakiniu...