Тема: Magija
norejau pasidometi ka manot apie ne iliuzijas bet apie tikra magija seis laikais voodoo alchemyja ir pansius dalykus uzkeikimus raganavimus ir t.t. ar tai realus dalykas ar senoves grazus palikimas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Magija
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
norejau pasidometi ka manot apie ne iliuzijas bet apie tikra magija seis laikais voodoo alchemyja ir pansius dalykus uzkeikimus raganavimus ir t.t. ar tai realus dalykas ar senoves grazus palikimas
man rodos kad cia yra akiu dumimas.bet kazkas pasidaro nebloga faniera.
netiesa..as uzsiimu magija, man patinka, ir zmonem
esu ragana:)
na tau gal taip atrodo.
gera ragana:)
ne...nearodo, taip jau yra.uzsiimu to 15 metu ir dar niekas nesiskunde:)
na ir ka moki burti
o ka noretm suzinoti?
na tu duok pvz
na pvz tu arba jau, arba kazka prarandi del kakokio vyro, ir ateiti nieko gero is to ir is ano jaunesnio nelauk, apgaus. jeigu nori, kad ta dalyka kuri praradai nors dalinai liktu pas tave, pasitikiek pats savimi:)nemalonus pokalbis tave laukia.atleisk, kad taip liudnai, bet perspejau ir tai dziugina:)
na tai kiek skolingas,uz si paslauga.bet tiesos ne velnio.
kada isipyldys, tada ir paziuresim:)gerai?jeigu tiesos nera, uz ka susir;)uosiai moket?
na tai kada issipyldys, tada ir paziuresim:)
iki:)
iki raganaite
matyt kad ragana lb jaunai atrodo ta prasme burtus naudoja:) as asmeniskai manau jog egzistuoja toks dalykas ne tiesiogei oo gal ir taip gali buti bet tai manau tipo reikia ir mokintis somting like hary poter:D oo jei rimciau tai ziaurei ydomus dalykai
Netikiu tokiais viejais )) Tokia magija gali tik psihologiskai paveikti, todel ir atrodo kad viskas pildosi ))
Netikiu tokiais viejais )) Tokia magija gali tik psihologiskai paveikti, todel ir atrodo kad viskas pildosi ))
as ir netikiu paskutine pamoka per tikyba kalbejome apie tai ir mane nstebino kad tai yra nuodeme burtis ir kenki sau...
as ir netikiu paskutine pamoka per tikyba kalbejome apie tai ir mane nstebino kad tai yra nuodeme burtis ir kenki sau...
)) tai taip iseina nera geru raganu visos blogos :DD tik vienos blogos, o kitos labai blogos :DDD
Daug tuo nesidomiu,taigi nelabai nusimanau.Žiūrėti gražu,o kaip yra iš tikro..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Magija