Тема: Skaistalai
Ka manote, kokius naudojate? as asmeniskai maybelline...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Skaistalai
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ka manote, kokius naudojate? as asmeniskai maybelline...
manua tai papuose panele paryskina ja,kad nebutu pilka pelyte! Naudoju asmeniskai tik tuos kurie is katalogu ir parduotuveje nera,bet taip pat Maybelline ir MaxFaktor
???????????..........daugiau tos chemijos ant saves kraukit...
Isvis as mazai naudoju kosmetikos,tik prie progos,et naturalumas man graziau..
Bet nemanau,kad tu niekada nesidazai!
o kaip manote ar galima skaistalus naudoti vietoj pudros?
Nezinau, as tai manau, kad nelabai... Visgi skaistaliukai dazniausiai buna rausvi, persikiniai, bronziniai. Dazniausiai kiek blizgantys. Tad, kogero, nelabai graziai veidelis atrodys, jei jis visas bus isterliotas skaistalais:)
kur nebus galima, tik kam to reikia???
Siuo metu naudoju rutulinius, bronzinius. Kazkokie "Carlo di Roma". Anksciau visad rausvus kremines konsistensijos "Avon" naudodavau. Ir tie, ir tie patinka
as turiu lumene skaistalus.. super.. ir juos naudoti reikia pagal paskirti >> isryskinti skruostikaulius ar parausvinti zandukus, bent gink dieve, nenaudokit ju kaip pudros.. ne ne ne...nius, nzn, bent jau mano skaistalai netiktu vietoj pudros, nes jie tamsiai rausvi... atrodyciau, kaip per snukeli gavus.. ai pudra yra pudra, o skaistalai - skaistalai.. tas pats butu, kaip seselius vietoj lupdazio naudot :?
neterlioju sawo zanduku nei skaistalais, nei pudrom...
puiku puiku
oi oi tik nereikia skaistalu vietoj pudros!!!!!!!!! Nebent planuotumei filmuotis siaubo filme be grimo...
tai jau cia ir su grimu butu
tai jau cia ir su grimu butu
ta prasme, kad papildomo grimo is filmuotoju jau nebereiktu...
o siaubeli, isiwaizduoju bronzini weida...
neterlioju sawo zanduku nei skaistalais, nei pudrom...
susidomejau... tai jei kur nors varai, pvz i svente, tai irgi nei pudros nei nieko.. ir gal dar nei tuso nenauodoji.. :?
Vaiva, 19 пишет:neterlioju sawo zanduku nei skaistalais, nei pudrom...
susidomejau... tai jei kur nors varai, pvz i svente, tai irgi nei pudros nei nieko.. ir gal dar nei tuso nenauodoji.. :?
zinai... visokiu buna, visokiu reikia :d
Vaiva, 19 пишет:neterlioju sawo zanduku nei skaistalais, nei pudrom...
tusas, akiu konturas, seseliai, lupu blizgesys - tai wiskas pudros nenaudoju, nes weido oda lygi, neproblemine. ir isbalusi nesu...
na, as skaistalais pasiteplinu, kai jau rimciau kur nors einu... ir manau, kad visai grazu
>>.o as va, niekada akiu konturo nenaudoju.. nes man netinka.. ir siaip, kazkaip man nepatinka bet kitoms tinka
Man labai patiko Isadora. grazios spalvos ir laikosi gerai. taip pat turiu bi-kor, spalvos tai fantastiskos, bet kokybe
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Skaistalai