Re: Klausimukas merginoms
byski lakiau? man rodos jus isvis turit mastymo sutrikimu bet cia tik mano ir daugumos kitu merginu nuomone
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Klausimukas merginoms
byski lakiau? man rodos jus isvis turit mastymo sutrikimu bet cia tik mano ir daugumos kitu merginu nuomone
na cia visai nejuokinga....hehe...mano drauge sako kad visi bernai asilai...turbut teisi ji....hmmm
na tada pas jus labai lakios mintys...
ir kuo gi tavo mastymas yra pagrystas,kad mes turime mastimo sutrikimu?:)
as juk sakiau kad vyrai yra kiaules ir jei gali paneigt tai paneik tik prasau aiskiais ir suprantamais argumentais.
ner argumentu
jo...pasimete vyrutis....hehe
visda kai pasimeta ir nebesino ka pasakyt deda y kojas. hahaha unrespect
gal kroso begikas cia pasitaike?
siunciam i olipiada
Nei tie vyrai kiaulės nei ką. Jų pareiga pasiūlyt, o Jūsų, merginos, atsisakyt. Vat ir visas mokslas.
tai cia zinot, jaunoms siulo viena nes mano kad jos kvailos ir nori viska isbandyti, o vyresnems siulo seksa ir aistra tam kad galvoja kad joms to tukstam, o jei dar su jaunesniu tai is viso "dziaugsmas".... Cia ju taktika, jei nepasirasys viena tai gal pasirasys kita
na siaip man daznai siuloma tiesiai sviesiai pasip.. na tikrai nervina tokie pasiulymai, bet paprasciausiai ignoruoji tokius laiskus ir neatrasius istrini
as vis save itikinejau, kad yra dar sioje planetoje sauniu vyruku, bet visi mano sutikti tik daug zada, graziai sneka ir dar pyksta kai jais netiki."as ne toks, as kitoks" saukia.Taciau pasitasai truputuka ir isryskeja visi tikrieji keslai ir norai.Nu cia gal tik man tokie blogiukai pasitaiko.Bet ju logikos ir mastymo kartais visai nesuprantu.:?
as vis save itikinejau, kad yra dar sioje planetoje sauniu vyruku, bet visi mano sutikti tik daug zada, graziai sneka ir dar pyksta kai jais netiki."as ne toks, as kitoks" saukia.Taciau pasitasai truputuka ir isryskeja visi tikrieji keslai ir norai.Nu cia gal tik man tokie blogiukai pasitaiko.Bet ju logikos ir mastymo kartais visai nesuprantu.:?
Zinoma,kad yra,bet internetiniai daugumoje gudrus,jie kaip zvejai,sumeta meskeres ir laukia,kas uzkibs...tai savotiskas zaidimas,smagu patikti merginoms ir jas vilioti,o toliau,toliau jau be stabdziu-kuo gilyn i miska,tuo daugiau medziu.
Nu taip, bet mes irgi ne tokios kvailos:)
Nei tie vyrai kiaulės nei ką. Jų pareiga pasiūlyt, o Jūsų, merginos, atsisakyt. Vat ir visas mokslas.
:-D
Zinoma,kad yra,bet internetiniai daugumoje gudrus,jie kaip zvejai,sumeta meskeres ir laukia,kas uzkibs...tai savotiskas zaidimas,smagu patikti merginoms ir jas vilioti,o toliau,toliau jau be stabdziu-kuo gilyn i miska,tuo daugiau medziu.
o kas cia tokio? smagu tiesiog jug nieko cia blogo o pazadai.. jusu teise jeis netyketi tokia jau vyru prigimtis
o kas cia tokio? smagu tiesiog jug nieko cia blogo o pazadai.. jusu teise jeis netyketi tokia jau vyru prigimtis
kazkas negailestingo:)jei jau vsu poziuris toks tai jetau jetau:) nors pacios tos panos kaltos...:) juk netas ir skirtas issidirbinejimams... nepriklausomai nuo to ar kazkas itakoja jausmus
jei cie dl interneto,tai pasiulyciau iseiti i lauka,o jei del realydes tai nera koo stebetis,mes jaunos mes grazios :-(
na jeigu is pirmo laisko klausia koks seksas patinka...arba iskart praso nuotraukos... tai pasidaro aisku ko zmogus iesko....o tada jau musu sprendimas-atsakyti i toki laiska ar ne:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Klausimukas merginoms