7,121

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nesugebesiu ;D
zinai, ka tik supratau, kad vis del to esu ir as kukli :::818 tetis grizo, o as neisdrisau klausti isleis mane i klaipeda sestadieni ar ne...

7,122

Diana, 17 пишет:

nesugebesiu ;D
zinai, ka tik supratau, kad vis del to esu ir as kukli :::818 tetis grizo, o as neisdrisau klausti isleis mane i klaipeda sestadieni ar ne...

>>>>>> na pasistengsiu tave ebilituoti wink
>> na gi Tetukas sakei kad geras ir tu su juo gerai sutari tai turetumet smagiai bendrauti ir taip gali zaidimo forma uzmesti kad nori i klp nulekti ir tada jau realizuok savo nora wink

7,123

bet kad reikia jog mama nesuzinotu ko as ten lekiu big_smile siaip gal ir buciau pasakius, bet dar nesumeciau ka sakyt. dabar pagalvojau, kad reik paklibint drauges vaikina, kad tas ja i klp pasikvietu, tada dar vienas jo draugas ir as big_smile ir tureciau su kuo namo grizt norimu metu ;D ir galeciau mamai sakyt, kad varau papramogaut :::008

7,124

Diana, 17 пишет:

bet kad reikia jog mama nesuzinotu ko as ten lekiu big_smile siaip gal ir buciau pasakius, bet dar nesumeciau ka sakyt. dabar pagalvojau, kad reik paklibint drauges vaikina, kad tas ja i klp pasikvietu, tada dar vienas jo draugas ir as big_smile ir tureciau su kuo namo grizt norimu metu ;D ir galeciau mamai sakyt, kad varau papramogaut :::008

>> mmm o tu kvaila kaip lape wink
> gerai sukus pamastyk ir pasieksi savo arba sakyk kad laimejot pakvietimus i kina tai ir nuleksit ir baigtas kriukis bus wink

7,125

nu joa, kur kaip as juos laimejau? ;D o be to, per anksti autikas is klpisvaziuoja... :V man reikia masinos smile kodel tas suvaziavimas, kol dar teisiu neturiu?.. sad
tik kazkodel tas druges vaikino draugas neatraso :V prasiau, kad duotu drauges vaikino nr bet kol kas neatraso :V drauges nennoriu prasyt, nes paklaus kam ir ji nenoretu, kad as taip siulyciau jos vaikinui big_smile ypac is jos nr gavusi smile todel einu per kita puse smile reik laukt dabar :V pirma noriu paklibint drauges vaikina, kad suzinociau ar jis turi pinigu ir ar sutinka, nes jam tos pramogos kogero dvigubai kainuotu... ;D tada jau kitus pajudinciau smile visa laime, kad drauges vaikino draugui patinku ;D bet juk as neisnaudotoja, jei ribas esu nubrezus, ane?.. :V

7,126

Diana, 17 пишет:

nu joa, kur kaip as juos laimejau? ;D o be to, per anksti autikas is klpisvaziuoja... :V man reikia masinos smile kodel tas suvaziavimas, kol dar teisiu neturiu?.. sad
tik kazkodel tas druges vaikino draugas neatraso :V prasiau, kad duotu drauges vaikino nr bet kol kas neatraso :V drauges nennoriu prasyt, nes paklaus kam ir ji nenoretu, kad as taip siulyciau jos vaikinui big_smile ypac is jos nr gavusi smile todel einu per kita puse smile reik laukt dabar :V pirma noriu paklibint drauges vaikina, kad suzinociau ar jis turi pinigu ir ar sutinka, nes jam tos pramogos kogero dvigubai kainuotu... ;D tada jau kitus pajudinciau smile visa laime, kad drauges vaikino draugui patinku ;D bet juk as neisnaudotoja, jei ribas esu nubrezus, ane?.. :V

>> oi Diana.. ;D ;D nuo zodzio draugas drauge ir draugai tai man jau protas susikuko tavo posta peskaitant ;D
>> na lauk atrasys ir tada jau veiksi :::818

7,127

jau atrase, tik nerandu laiko jam atrasyt ;D
as manau dar nieko cia... bet pamenu kaip Evelinos istorija bandziau skaityt, tai ten man ragai buvo ;D sunkiai kandau kur ger drauge, kur ger draugas ir pan velniava, o dar tiek daug prirasyta buva... ;D ;D ;D

7,128

visi mes cia grazus :-)

7,129

tai kas be ko big_smile

7,130

jo painiava painiava..
kaip pas jus mielieji sniegas???? ar yra, siandien vos besmegenio nelipdziau, bet susilaikiau, kol galutinai pasveiksiu, o paskui jau ridensiu sniego kamuolius visokius :::b51:::922 >>va neseniai pasigyriau, kad pas mane saule sviecia, o dbr jau sniegu beveik giriuosi.. nuotaiku kaita... big_smile
>>> Diana, nzn ka patart, nes man taip niekada nebuvo.. o jei buvo,tai mamai nieko nesakydavau,o pasivedejus broli sakau: broli, wink buk geras.. nu man reikia.. mmmm.. reikia.. ir tokiu beveik gailiu zvilgsniuku paziuredavau.. as dar pakniaukdavau, tai jis vien tam,kad nustociau, sutikdavo.. ai zdz, myli mane brolis labai... sake cia kazkada big_smile atsimenu, gulim, tv ziurim ir jis man sako: "nori isgirst is manes zodzius,kuriuos tau pasakysiu pirma ir paskutini gal karta" . tai dar ilgai speliojau, kas tai galetu buti: sakau jam - pasakysi, kad kvaila??? i galva pasiulysi?? jis sako ne... sako, zinok, sesut myliu tave.. o siaube, net pasimeciau... akys super duper kvadrata isvyste... bet buvo gera sirdutei.... :::727
bet supratau viena dalyka - nereikia sakyti... uztenka parodyt.. ech....... geri bicai mano broliai,,, patys geriausi...

7,131

Nijolyte reikia ir pasakyti kad myli lb jau tada sirdis apsala ir susyla padai lb mielas siltas jusmas tada uzplusta kai zn kad tai ne tik zodziai o tiap is tikro yra wink

7,132

nius gal tu ir teisus..  bet as zinau, kada broliai man sako, kad mane myli, nors ne visada taip tiesiogiai ir pasako sese, myliu tave"...

7,133

tau gerai ...:( o man tai broliukai taip nesako.... sad sad

7,134

o mano brolis karta pasake, kad myli, bet is elgesio taip neatrodo.. ;D nu ir pasake dar tada kai mano drauge klause po mano akim... zodz, kol jam neisaiskinciau kam ir ko vaziuot noriu, tol neveztu. be to, dar reiktu ir jam paciam sugalvot ka veikt, nes ten kur as noriu, jam neidomu butu. dar vienas dalykas, jis nenutyletu ir mamai pasakytu ko variau, o tada ta putotu. zodz, liksiu namie... per savo durna galva...
Lina, nelidek, kad nesako, visgi meile daug maloniau jaust, nei vien girdet wink

7,135

nius vieno sese tavo brolio as nepazistu, bet tas kitas, tai tave tikrai myli, is akiu jo matau wink
>>> Dianuk, tai, kad neradai su kuo lekt, nereiskia, kad durna galva...

7,136

tikrai sesut big_smile

7,137

nera nieko kiba miega :?

7,138

joa.. miega.. jie dziaugiasi man atrodo.. senius besmegenius ridena :::b51:::b51:::b51
mes irgi ridensim sestadieni saslykus ir senius besmegenius, jei sniegucio dar bus wink

7,139

sveikuciai;)
pagaliau ilgai laukta ziema,kurios buvau pasiilgus...:::629:::629

7,140

su ziemuzia visus ir ilgai lauktu snieguciu... :::024:::001:::a48:::a48:::a48:::a48:::b51:::b51:::b51