Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nesugebesiu ;D
zinai, ka tik supratau, kad vis del to esu ir as kukli tetis grizo, o as neisdrisau klausti isleis mane i klaipeda sestadieni ar ne...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 355 356 357 358 359 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nesugebesiu ;D
zinai, ka tik supratau, kad vis del to esu ir as kukli tetis grizo, o as neisdrisau klausti isleis mane i klaipeda sestadieni ar ne...
nesugebesiu ;D
zinai, ka tik supratau, kad vis del to esu ir as kuklitetis grizo, o as neisdrisau klausti isleis mane i klaipeda sestadieni ar ne...
>>>>>> na pasistengsiu tave ebilituoti
>> na gi Tetukas sakei kad geras ir tu su juo gerai sutari tai turetumet smagiai bendrauti ir taip gali zaidimo forma uzmesti kad nori i klp nulekti ir tada jau realizuok savo nora
bet kad reikia jog mama nesuzinotu ko as ten lekiu siaip gal ir buciau pasakius, bet dar nesumeciau ka sakyt. dabar pagalvojau, kad reik paklibint drauges vaikina, kad tas ja i klp pasikvietu, tada dar vienas jo draugas ir as
ir tureciau su kuo namo grizt norimu metu ;D ir galeciau mamai sakyt, kad varau papramogaut
bet kad reikia jog mama nesuzinotu ko as ten lekiu
siaip gal ir buciau pasakius, bet dar nesumeciau ka sakyt. dabar pagalvojau, kad reik paklibint drauges vaikina, kad tas ja i klp pasikvietu, tada dar vienas jo draugas ir as
ir tureciau su kuo namo grizt norimu metu ;D ir galeciau mamai sakyt, kad varau papramogaut
>> mmm o tu kvaila kaip lape
> gerai sukus pamastyk ir pasieksi savo arba sakyk kad laimejot pakvietimus i kina tai ir nuleksit ir baigtas kriukis bus
nu joa, kur kaip as juos laimejau? ;D o be to, per anksti autikas is klpisvaziuoja... :V man reikia masinos kodel tas suvaziavimas, kol dar teisiu neturiu?..
tik kazkodel tas druges vaikino draugas neatraso :V prasiau, kad duotu drauges vaikino nr bet kol kas neatraso :V drauges nennoriu prasyt, nes paklaus kam ir ji nenoretu, kad as taip siulyciau jos vaikinui ypac is jos nr gavusi
todel einu per kita puse
reik laukt dabar :V pirma noriu paklibint drauges vaikina, kad suzinociau ar jis turi pinigu ir ar sutinka, nes jam tos pramogos kogero dvigubai kainuotu... ;D tada jau kitus pajudinciau
visa laime, kad drauges vaikino draugui patinku ;D bet juk as neisnaudotoja, jei ribas esu nubrezus, ane?.. :V
nu joa, kur kaip as juos laimejau? ;D o be to, per anksti autikas is klpisvaziuoja... :V man reikia masinos
kodel tas suvaziavimas, kol dar teisiu neturiu?..
![]()
tik kazkodel tas druges vaikino draugas neatraso :V prasiau, kad duotu drauges vaikino nr bet kol kas neatraso :V drauges nennoriu prasyt, nes paklaus kam ir ji nenoretu, kad as taip siulyciau jos vaikinuiypac is jos nr gavusi
todel einu per kita puse
reik laukt dabar :V pirma noriu paklibint drauges vaikina, kad suzinociau ar jis turi pinigu ir ar sutinka, nes jam tos pramogos kogero dvigubai kainuotu... ;D tada jau kitus pajudinciau
visa laime, kad drauges vaikino draugui patinku ;D bet juk as neisnaudotoja, jei ribas esu nubrezus, ane?.. :V
>> oi Diana.. ;D ;D nuo zodzio draugas drauge ir draugai tai man jau protas susikuko tavo posta peskaitant ;D
>> na lauk atrasys ir tada jau veiksi
jau atrase, tik nerandu laiko jam atrasyt ;D
as manau dar nieko cia... bet pamenu kaip Evelinos istorija bandziau skaityt, tai ten man ragai buvo ;D sunkiai kandau kur ger drauge, kur ger draugas ir pan velniava, o dar tiek daug prirasyta buva... ;D ;D ;D
visi mes cia grazus :-)
tai kas be ko
jo painiava painiava..
kaip pas jus mielieji sniegas???? ar yra, siandien vos besmegenio nelipdziau, bet susilaikiau, kol galutinai pasveiksiu, o paskui jau ridensiu sniego kamuolius visokius >>va neseniai pasigyriau, kad pas mane saule sviecia, o dbr jau sniegu beveik giriuosi.. nuotaiku kaita...
>>> Diana, nzn ka patart, nes man taip niekada nebuvo.. o jei buvo,tai mamai nieko nesakydavau,o pasivedejus broli sakau: broli, buk geras.. nu man reikia.. mmmm.. reikia.. ir tokiu beveik gailiu zvilgsniuku paziuredavau.. as dar pakniaukdavau, tai jis vien tam,kad nustociau, sutikdavo.. ai zdz, myli mane brolis labai... sake cia kazkada
atsimenu, gulim, tv ziurim ir jis man sako: "nori isgirst is manes zodzius,kuriuos tau pasakysiu pirma ir paskutini gal karta" . tai dar ilgai speliojau, kas tai galetu buti: sakau jam - pasakysi, kad kvaila??? i galva pasiulysi?? jis sako ne... sako, zinok, sesut myliu tave.. o siaube, net pasimeciau... akys super duper kvadrata isvyste... bet buvo gera sirdutei....
bet supratau viena dalyka - nereikia sakyti... uztenka parodyt.. ech....... geri bicai mano broliai,,, patys geriausi...
Nijolyte reikia ir pasakyti kad myli lb jau tada sirdis apsala ir susyla padai lb mielas siltas jusmas tada uzplusta kai zn kad tai ne tik zodziai o tiap is tikro yra
nius gal tu ir teisus.. bet as zinau, kada broliai man sako, kad mane myli, nors ne visada taip tiesiogiai ir pasako sese, myliu tave"...
tau gerai ...:( o man tai broliukai taip nesako....
o mano brolis karta pasake, kad myli, bet is elgesio taip neatrodo.. ;D nu ir pasake dar tada kai mano drauge klause po mano akim... zodz, kol jam neisaiskinciau kam ir ko vaziuot noriu, tol neveztu. be to, dar reiktu ir jam paciam sugalvot ka veikt, nes ten kur as noriu, jam neidomu butu. dar vienas dalykas, jis nenutyletu ir mamai pasakytu ko variau, o tada ta putotu. zodz, liksiu namie... per savo durna galva...
Lina, nelidek, kad nesako, visgi meile daug maloniau jaust, nei vien girdet
nius vieno sese tavo brolio as nepazistu, bet tas kitas, tai tave tikrai myli, is akiu jo matau
>>> Dianuk, tai, kad neradai su kuo lekt, nereiskia, kad durna galva...
tikrai sesut
nera nieko kiba miega :?
joa.. miega.. jie dziaugiasi man atrodo.. senius besmegenius ridena
mes irgi ridensim sestadieni saslykus ir senius besmegenius, jei sniegucio dar bus
sveikuciai;)
pagaliau ilgai laukta ziema,kurios buvau pasiilgus...
su ziemuzia visus ir ilgai lauktu snieguciu...
Страницы Назад 1 … 355 356 357 358 359 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~