141

Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?

mmmm tokie patys fajniausi big_smile ir siek tiek ilgesni gerai,ir iki peciu, ir dar daugiau... ir yra skirtumas nei kad su tvarkingai nukirptais,, ir dukstant niu atrodo labiau pasele, sakykim labiau laukiniai, cheche,,

142

man ilgi plaukai nerealiai seksualu, ypac jei garbanoti... dazniausiai tik i ilgaplaukius atkreipiu demesi... o jei dar kokia ydomesne sukuosena pvz.: emo stiliaus tai isvis issilydyt galiu :::520

143

Deimante, buk gera, man geda kurti temas kuriose kaip cia daugumoje temu, rasoma bet kas, visiskai nemastant. ((: sukurk tema apie emo (jei tau jie patinka), as turesiu ka pasakyti, prizadu (: 

144

vyrai su ilgais plaukai vyriski kaip jiem jie tinka

145

Deimantė, 18 пишет:

man ilgi plaukai nerealiai seksualu, ypac jei garbanoti... dazniausiai tik i ilgaplaukius atkreipiu demesi... o jei dar kokia ydomesne sukuosena pvz.: emo stiliaus tai isvis issilydyt galiu :::520

o tai jau tau emo su ilgais plaukais :? big_smile
>> na ka zn man tai tos vudzio sukuosenos negrazu big_smile bet jiem man netrukdo tegul dziaugesi gyvenimu wink

>> o apir tuos garbanotus ilgus olaukus as ju neturiu bet juos gi sunku sutvarkyti wink

146

visai nesunku garbanotus plaukus tvarkyt reik tik moket

147

na man tik taip pasirode nes jie nera paklusnus big_smile
>>o ilgais sulaizytais plaukais retas stilingas vyras nori lakstyti ;D

148

nu jo ilgais ir sulaizytais plaukais jau tikrai jokio stiliaus nerasi nors ir ziuresi pro mikroskopa big_smile

149

Kriste, 21 пишет:

nu jo ilgais ir sulaizytais plaukais jau tikrai jokio stiliaus nerasi nors ir ziuresi pro mikroskopa big_smile

>> Kristina.. nai su ziburiu paieskai randi daug ko ;D :-)

150

as apie stiliu o ne apie gyventojus big_smile

151

man svarbiausia kad vaikinas butu tvarkingas o sukuosena jokio skirtumo neturi

152

svarbiau tvarkingi ir svaru plaukai, ilgi ar trumpi nesvarbu

153

dar ziurint ar vaikinui tinka ilgi plaukai... bet seip tai ne mano skonio smile

154

jokio vyriskumo ilgaplaukiuose nematau,merginos turi tureti ilgus plaukus o ne jie...:)

155

nezinau vyrishka tai ar ne, bet man ilgi plaukai yra grazu smile o jei dar banguoti, tai ishvis fantastika big_smile

156

na ziurint kokio ilgio tie ilgi smile jei kasos kaip pas mane... :::041 tai baisu tada :::044
o jei tokie siek tiek ilgesni, wos ausytes dengiantys tai gal ir nieko wisai :::727

157

jeigu labai ilgi tai nevyriskai atrodo , bet jeigu nelabai ilgi tai labai grazu :::726

158

ar moteriska nusiskusti plaukus....aisku kad nea...tai ir newyriska ilgaplakiais but.....:D

159

niu bet jeigu nevisai ilgi plaukai ? wink

160

o man labai grazu ir visiskai ilgi...tik aisku turi buti priziureti ir tikti prie atitinkamo stiliaus...jeigu eilinis jonas is gatves uzsiaugintu ir nepriderintu stiliaus, tai jau tada tikrai grieztas "NE"