Re: ar leistumete savo vaikinui rukyti?
Jo teisė rinktis;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Jo teisė rinktis;)
turėjau draugą (ne vaikiną), kuris šiek tiek rūkė. na, pardon, jam penkiolika, o jau rūko... kažkaip žiauru... tai pavyko atkalbėt jį nuo to įpročio :> jis ir taip mažai "patraukdavo", o dabar visai nebe :>
savo vaikinui neleisčiau rūkyt, nei už ką. nejau kam nors smagu būtų bučiuot peleninę??
ne, nu kai alergija, taiu kitas atvejas tikiuos kad ateity man nepatiks koks rukantis
atpratint teks jei... net jei ir teks imtis kankinimo budu kur viduramziais naudojo
As jau nemanau,kad artimiausiu laiku dar liks tokiu,kurie neruko..O tai kaip paziuriu kas sulioj darosi,taj...
hmm... neudrausi waikinui to ka jis nori daryt jei jausmai yra salti, bet jei yra silti jausmai ir jei wienas del kito padarytumete bet ka jis galetu pabandyti mesti rukyti....
BUSIMA PSICHOLOGE:DDD
as tai tikrai neleisciau
nu bet jei waikinas neatsisako mesti rukyti ka tada daryti ne gi mesi ji?
turėjau draugą (ne vaikiną), kuris šiek tiek rūkė. na, pardon, jam penkiolika, o jau rūko... kažkaip žiauru... tai pavyko atkalbėt jį nuo to įpročio :> jis ir taip mažai "patraukdavo", o dabar visai nebe :>
savo vaikinui neleisčiau rūkyt, nei už ką. nejau kam nors smagu būtų bučiuot peleninę??
Kalbos apie visokias pelenines mane uzknisa. Va paimk ir pamegink pabuciuot pelenine pilna pelenu ir kancaru, o paskui pasibuciuok su neseniai parukiusiu vaikinu. Neabejoju, kad skirtuma,ir netgi labai dideli skirtuma pajusi.
niu pasakyciau jeigu labai mane myli tai mesk rykyti , ojeigu ne tai viskas tarp musu baigta
as taip pat galvojau, bet galu gale mane tai pradejo laaaabai erzint, dar prisidejo ir kiti dalykai ir vsio.
o merginai rukyt leistina?
nu manau kad ne
o merginai rukyt leistina?
cia jau atskira tema, jei norite, prasom, galite sukurti. tik pirma apsiziurekite ar nera panasiu temu nera. ir neterskite sios temos ;D
o jei atsakyt, tai is viso rukymas yra blogis. as pries, taigi ir merginom nevertetu rukyt, nors cia ju pasirinkimas
tikra tiesa, jei jau nenores tai ir nemes.. nebent galima imtis santazo arba bandyt pasakot apie tai kad nuo rukymo mazeja lytinis pajegumas
alia kai kam sakiau, atsake kad butent tam yra vibratoriai ;D pyp parisi tuos bernus. erelius paprastai nori vaidint ir se tau toks atsakymas ne vibratorius butu tokiu atveju pasonej, o meiluzis jei mergina seksualiai aktyvi o is santazo kazi ar pilnaverte nauda butu
tai va va. bet mano "draugas" pries savaite pats susiprato kad zaloja save, o ne mane, tad man pasiseke, bet siaip irgi teko paskaityt paskaiteliu tokiu nelb maloniu apie tai kad netures vaiku, o jo zmona eis pas meiluzi ir t.t. tai gal suveike
galbut tikiuos kad negris prie sito bjauraus iprocio
as irgi, is viso butu gerai kad vis daugiau atsirastu tokiu kurie ateina i prota, tiek vaikunai, tiek merginos
na cia jau kas be ko ir ne vien apie rukyma kalbant
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?