Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?
reiks tada lakstyt greitai,kol apkabas pabaigsi,nes tikrai zinau i avinus sunku pataikyt,o poto teks mano ragu islenkimus pajaust
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
reiks tada lakstyt greitai,kol apkabas pabaigsi,nes tikrai zinau i avinus sunku pataikyt,o poto teks mano ragu islenkimus pajaust
Matau, kad visos mano priemones Jums juokingos ir beveiksmes atrodo ir Jus pernelyg greiti ir protingi, kad pajustumet mano streliu verianti salti, tai turbut si karta as pirmoji iskelsiu balta veliava bet siuolaikinius ragus tai vistiek noreciau pamatyti
Daiva, nenorek pamatyt siuolaikiniu ragu, nes as ju visai nenoreciau rodyti... na, ta prasme, be reikalo...
cia dar viena saulio strategija,nori ji avinus kuo arciau prisiviliot su balta veliava,Sigitai buk atsargus,nusaus is kart
ir tiesiai i sirdi
negaila tau gyvuniuku,ir tiesiai i sirdi
Gerai jei pataikysi, kartu gyvent reiks ;D Bet pagalvok, Dovile, kas bus jei nepataikysi tiesiai i sirdy...?
negaila tau gyvuniuku,ir tiesiai i sirdi
Ji sendien ypac saltakraujis saulys... ;D
Tomas, 27 пишет:negaila tau gyvuniuku,ir tiesiai i sirdi
Nea, negaila
O jeigu DOVILE nepataikys, vadinasi bus saslyku..ir dar vilnos man labai reiketu, nes ausytes sala, kepures reikia
ziaurumas,kraujo troskimas,gyvenimo nutraukimas-pas ja siandien tik tokie norai as tai vietoj jos riestaini su kava pasiulyciau,prisijaukinciau taip,prisileisciau arciau,vilnas paglostyciau.kita karta vel pribegs sauli pamates
Sigitas, 23 пишет:Tomas, 27 пишет:negaila tau gyvuniuku,ir tiesiai i sirdi
Nea, negaila
O jeigu DOVILE nepataikys, vadinasi bus saslyku..ir dar vilnos man labai reiketu, nes ausytes sala, kepures reikia
Jei ne i syrdy, vadinasi nei vilnos, nei saslu, nei ko kito nebus... nes nelimpa tos strelytes mum...
Man atrodo reikai cia tvarka daryti!! Pernelyg tie Liutai pradejo valdyti..tuoj issitrauksiu savo lanka, streles ir visiems tiems zverims riesta bus
liutai, vienykimes, kazka darom, nes cia isaudys kaip kokius liutukus???kur musu nagai, dantys ir visokie kitokie pasipriesinimo instrumentai ;D
gerai, kad man streles nebaisios dar ir apgint galeciau, streles atbuktu i tokius kaip as besaudant
Bet kai pasirodys skorpionas su savo geluonim, tai iskart visi issigasit
blin , uzrauksiu jums visiems sausra ir galesit sau ramiai isdvest ... klausimu bus
nesamone, man tai netinka.as esu dvynys bet absoliuciai pagal zodiaka charakteris netinka.... vat
niu tai papasakok mums apie save gerb. LINA
gerbiamasai TAutvydai, prasom
esu atrodo linksma, visad sypsau, visad sakau ka galvoju, nesu veidmaine, nemegstu meluoti , megstu bendrauti, juokauti na kokia dar as esu :?
niu o ka apie tave sako tavo priesai ?
priesai sako apie ja ta pati... ji mano didziausia priese, 3 pasaulinis bus tarp mjusu ;D
>>>> suvalgysim mes tave Justai, tai bus, negasdink tik tu manes ;D kaip nors vietoj deserto
>>>>>>>>>>>> tik va ka su Tautvydu daryt reikes tai nzn :?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?