161

Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?

reiks tada lakstyt greitai,kol apkabas pabaigsi,nes tikrai zinau i avinus sunku pataikyt,o poto teks mano ragu islenkimus pajaust :::629

162

Matau, kad visos mano priemones Jums juokingos ir beveiksmes atrodo ir Jus pernelyg greiti ir protingi, kad pajustumet mano streliu verianti salti, tai turbut si karta as pirmoji iskelsiu balta veliava big_smile bet siuolaikinius ragus tai vistiek noreciau pamatyti :::734

163

Daiva, nenorek pamatyt siuolaikiniu ragu, nes as ju visai nenoreciau rodyti... na, ta prasme, be reikalo... big_smile

164

cia dar viena saulio strategija,nori ji avinus kuo arciau prisiviliot su balta veliava,Sigitai buk atsargus,nusaus is kart :::629

165

ir tiesiai i sirdi big_smile

166

negaila tau gyvuniuku,ir tiesiai i sirdi :::002

167

Gerai jei pataikysi, kartu gyvent reiks ;D  Bet pagalvok, Dovile, kas bus jei nepataikysi tiesiai i sirdy...?

168

Tomas, 27 parašė:

Ji sendien ypac saltakraujis saulys... ;D

169

Sigitas, 23 parašė:
Tomas, 27 parašė:

Nea, negaila big_smile
O jeigu DOVILE nepataikys, vadinasi bus saslyku..ir dar vilnos man labai reiketu, nes ausytes sala, kepures reikia
:::858

170

ziaurumas,kraujo troskimas,gyvenimo nutraukimas-pas ja siandien tik tokie norai wink   as tai vietoj jos riestaini su kava pasiulyciau,prisijaukinciau taip,prisileisciau arciau,vilnas paglostyciau.kita karta vel pribegs sauli pamates wink

171

Daiva, 21 parašė:
Sigitas, 23 parašė:
Tomas, 27 parašė:

Nea, negaila big_smile
O jeigu DOVILE nepataikys, vadinasi bus saslyku..ir dar vilnos man labai reiketu, nes ausytes sala, kepures reikia
:::858

Jei ne i syrdy, vadinasi nei vilnos, nei saslu, nei ko kito nebus... nes nelimpa tos strelytes mum... big_smile

172

Daiva, 21 parašė:

Man atrodo reikai cia tvarka daryti!! Pernelyg tie Liutai pradejo valdyti..tuoj issitrauksiu savo lanka, streles ir visiems tiems zverims riesta bus :::044:::044:::044:::044

liutai, vienykimes, kazka darom, nes cia isaudys kaip kokius liutukus???kur musu nagai, dantys ir visokie kitokie pasipriesinimo instrumentai ;D

173

gerai, kad man streles nebaisios big_smile dar ir apgint galeciau, streles atbuktu i tokius kaip as besaudant :::044

174

Bet kai pasirodys skorpionas su savo geluonim, tai iskart visi issigasit :::044:::044:::044

175

blin , uzrauksiu jums visiems sausra ir galesit sau ramiai isdvest ... klausimu bus big_smile

176

nesamone, man tai netinka.as esu dvynys bet absoliuciai pagal zodiaka charakteris netinka.... vat wink

177

niu tai papasakok mums apie save gerb. LINA big_smile

178

gerbiamasai TAutvydai, prasom big_smile
esu atrodo linksma, visad sypsau, visad sakau ka galvoju, nesu veidmaine, nemegstu meluoti wink , megstu bendrauti, juokauti wink na kokia dar as esu :?

179

niu o ka apie tave sako tavo priesai ?

180

priesai sako apie ja ta pati... ji mano didziausia priese, 3 pasaulinis bus tarp mjusu ;D
>>>> suvalgysim mes tave Justai, tai bus, negasdink tik tu manes ;D kaip nors vietoj deserto
>>>>>>>>>>>> tik va ka su Tautvydu daryt reikes tai nzn :?