Re: vienos nakties nuotykis... kas tai?
kazkoks egoizmas is tawo puses pasirode... beje prisiziuret daugiau waikinams reiketu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kazkoks egoizmas is tawo puses pasirode... beje prisiziuret daugiau waikinams reiketu
Chi chi chi. Abi pusės mala sh...
tai jei jau komentarai tokie, galetum ir ka protingesnio suskelt
--> Vaiva
Del egoizmo - visi jo turim, tik ne taip pat ji supranta merginos ir vaikinai..
O apie prisiziurejima - tai apie vaikinus bomzynus, kurie neprisiziuri :-D nu blin - net baisu man isivaizduoti, kai toks lenda prie merginos, o nuo jo kvapelis sklinda.. :-D :-D :-D nu jei panele toki prisileidzia - tai uuuuuuujjjjjjj - nafik tada apskritai apie tokius sneketi.. juk ne apie toki prisiziurejima kalbejau, Vaivute :-)
o tai apie koki tu merginu prisiziurejima kalbejai?
aistra :V
Mmm... Seksas be įsipareigojimų, pasiglaustymas nosytėmis, švelnus kąstelėjimas į ausį, žaidimas iki ryto, trumpi ir ilgi bučinukai (ne tik į lupas ), deginantis karštis, virpuliukai... Su laiku kai kurie ar net visi mano išvardinti dalykai išnyksta. Ir tada prasideda ėjimai "į kairę" Pamatai potencialų/-ią patiną/patelę ir apima tokia aistra, kad ajajai...
nu tikrai su laiku neisnyksta, as nesutinku siuo arveju su tavim
tai gal wieni moka tai issaugoti, kiti - ne, todel vieniems isnyksta, kitus tai wis dziugina
Tai labai puiku, jei neišnyksta. Žiūrėsim kokia situacija bus, kai tau bus 40 metukų, Linute
andriukai, as ne linute! jei jausmai tikri jie neisnyksta reik moket juos pakurstyt, brangusis juk ir ugni reikia pakurenti kad silumos daugiau butu
Kaip tai ne linutė? Dengiesi svetimu vardu?
as LINA, as jau ne maziuke kad mane linute vadintai
Chi chi chi... Matai aš patsai berniukas būdamas leidžiu sau merginas vadinti mergaitėmis, kregždutėmis, katytėmis, kiškutėmis ir visaip kaip kitaip
aga, visas zooparkas ;D ;D
o ką nepatinka?
na...asmeniskai man tai nelabai :V as turiu savo toki pavadinima jis man labiau prie sirdies negu kokia katyte ar pupyte...
Pupyte man irgi nepatinka, bet katyte laaabai. Jei būčiau mergaitė, tai jausčiausi labai laiminga, jei mane taip vadintų. Arba, iš kitos pusės žiūrint, jeigu mano mergaitė mane vadintų kačiuku arba zuikučiu, tai aš migom ištirpčiau
kaip saldainiukas ane
Tiksliau kalbant kaip ledai ant saulės
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?