161

Re: vienos nakties nuotykis... kas tai?

kazkoks egoizmas is tawo puses pasirode...  beje prisiziuret daugiau waikinams reiketu

162

Chi chi chi. Abi pusės mala sh...

163

tai jei jau komentarai tokie, galetum ir ka protingesnio suskelt tongue

164

--> Vaiva
Del egoizmo - visi jo turim, tik ne taip pat ji supranta merginos ir vaikinai.. wink
O apie prisiziurejima - tai apie vaikinus bomzynus, kurie neprisiziuri :-D nu blin - net baisu man isivaizduoti, kai toks lenda prie merginos, o nuo jo kvapelis sklinda.. :-D :-D :-D nu jei panele toki prisileidzia - tai uuuuuuujjjjjjj - nafik tada apskritai apie tokius sneketi.. juk ne apie toki prisiziurejima kalbejau, Vaivute :-)

165

o tai apie koki tu merginu prisiziurejima kalbejai? tongue

166

aistra :V

167

Mmm... Seksas be įsipareigojimų, pasiglaustymas nosytėmis, švelnus kąstelėjimas į ausį, žaidimas iki ryto, trumpi ir ilgi bučinukai (ne tik į lupas :::822), deginantis karštis, virpuliukai... Su laiku kai kurie ar net visi mano išvardinti dalykai išnyksta. Ir tada prasideda ėjimai "į kairę" :::822 Pamatai potencialų/-ią patiną/patelę ir apima tokia aistra, kad ajajai...

168

nu tikrai su laiku neisnyksta, as nesutinku siuo arveju su tavim  wink

169

tai gal wieni moka tai issaugoti, kiti - ne, todel vieniems isnyksta, kitus tai wis dziugina smile

170

Tai labai puiku, jei neišnyksta. Žiūrėsim kokia situacija bus, kai tau bus 40 metukų, Linute smile

171

andriukai, as ne linute! jei jausmai tikri jie neisnyksta reik moket juos pakurstyt, brangusis wink juk ir ugni reikia pakurenti kad silumos daugiau butu wink

172

Kaip tai ne linutė? Dengiesi svetimu vardu? smile

173

as LINA, as jau ne maziuke kad mane linute vadintai wink

174

Chi chi chi... Matai aš patsai berniukas būdamas leidžiu sau merginas vadinti mergaitėmis, kregždutėmis, katytėmis, kiškutėmis ir visaip kaip kitaip :::822

175

aga, visas zooparkas ;D ;D

176

o ką nepatinka?

177

na...asmeniskai man tai nelabai :V as turiu savo toki pavadinima jis man labiau prie sirdies negu kokia katyte ar pupyte... wink

178

Pupyte man irgi nepatinka, bet katyte laaabai. Jei būčiau mergaitė, tai jausčiausi labai laiminga, jei mane taip vadintų. Arba, iš kitos pusės žiūrint, jeigu mano mergaitė mane vadintų kačiuku arba zuikučiu, tai aš migom ištirpčiau smile

179

kaip saldainiukas ane big_smile

180

Tiksliau kalbant kaip ledai ant saulės