Re: Apklausa: rubu pirkimo iprociai
joa, ir as cia susidomejau ;D labai smalsu pasidare....
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Apklausa: rubu pirkimo iprociai
joa, ir as cia susidomejau ;D labai smalsu pasidare....
kelinta diena cia jau wisi, tiksliau wisos, smalsaujam
gal kokia STRADA :? ;D
niu tep G&D arba abidas
dar tokiu wisokiu prabangiu yra...
VERSACE,PRADA,D&G,ARMANI,GUCCI,HUGO BOSS,MORGAN,BENCH,DUCK&COVER,LAMBRETTA,FCUK,CHRISTIAN DIOR,CALVIN KLEIN,GUESS,DIESEL,LEVIS.....IR AUDIMAS
VERSACE,D&G,PUMA,Jenifer Lopez,WOW,AUDIMAS,NIKE,HEART QUOHE,CINEMA,CALVIN CLEIN,GUCCI,KAPPA,B.QOUNQ,BLUES ORIGINAL,BFLY WEAR,ARMANI,BIK BOK,JOELLE,BACARDI,CHRISTIAN DIOR...;D
ka tuo pasakyt norit?
HA HA HA... Lina, nepyk, bet ten i Versace tai ne vienas neatrdo panasus... Armani, Gucci???????? TU nejuokink svieto gal dar Statkeviciaus turi ka nors??? nes jei neturi, susigedytum tada ;D
>>>. beje,,,, as irgi pozeminej perejoj maciau pumos ir nike kepurytes, turguj yra D&G markskinuku... tai gal manai, kad jie irgi firminiai ;D
POPIN,KAPPAHL,MATCH,OPPLEV MER,UMBRO,KARITE SPORT...
Mergytes nebutunai visos foto turi buti buten su versaci rubais... tau neatrodo neziurek,ir nieko nejuokinu,kaip sakoma duok durniuj kelia,tai man cia nera tau ko aiskuntis,svarbu as zinau kur ka perkuosi,o jus taip pat...
Beje jeigu tu perkiesi pozeminese perekose,tai saunu tu taip ir daryk,o as jau pirksiu tikrai is tu parduotuviu!
man kazkoks netikes itarimas kilo, kad labai jau tu isiplieski del kazko tais :?
taigi pirk,Lina, is tu pozeminiu pereju, jei tau patinka, nieks nieko nesako
soory,kad as taip cia gal truputeli piktai atrasineju,bet tikrai mergytes ne jus kaltos,juokai juokais,bet man siuo metu tikrai nera lengva,zinau kad kur noresiu,ten ir pirksiu,maziausiai cia kam rupi,svarbu,kad man patogu ir as ta drabuzi nesiosiu!
ok ok taika baigiam cia nesamones
ir dėl ko daugiau panoms rietis, jei ne dėl skudurų... ;D linksma truputį paskaitinėt
1.Perku drabužių parduotuvėse.
2.Žiūriu į kokybę,ar man pačiai jis patinka,ar su juo patogu..ir pan..
3.Labai žymiai nesikeistų.Pirkčiau ten pat kur ir perku.
1.Perku normaliose rūbų parduotuvėse...niekada nežiūriu ar rūbas dolcė gabana ar dar kažkoks kitoks..jei jis man patinka ir svarbiausia tinka-perku..
2.Kokybei,ir patogumui..
3.Manau nesikeistų..
perejose :? nu jo ir ten geru dalyku buna gi yra ikurtos normalios parduotuves o ne is bobuciu kokiu ;D o ten tarp tu pamineti nike audimas tai man kazkaip nevienodo lygio parduotuves :? kur audimas o kur kokia g&g ar kiokis ten
ai, o as seimukej turiu zmogu, kuris interneto platybese rades lb geru ir fainu daikciuku...
>> na, ziuresim, kaip mums gyvenimas klostysis.. gal ir susigundysiu kada ka nors pasiimti is interneto
perejose :? nu jo ir ten geru dalyku buna gi yra ikurtos normalios parduotuves o ne is bobuciu kokiu ;D o ten tarp tu pamineti nike audimas tai man kazkaip nevienodo lygio parduotuves :? kur audimas o kur kokia g&g ar kiokis ten
Nice,kaka de shunel ir dolces su garbanium galima be problemu ir turguj, ir kioske nusipirkt ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Apklausa: rubu pirkimo iprociai