Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
vai vai kokie jus malonus sakes as jau net nesitikejau nu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 401 402 403 404 405 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
vai vai kokie jus malonus sakes as jau net nesitikejau nu
tai reik stebet ir visus pristabdyt tuo momentu kai jau artesim prie reikalo, o kad tatos ilgai netektu laukt (jei kartais savaitele sumastytu nesirodyt cia kaip tycia ;D ) tada reiktu ieskot jo kitais budais, kad musu nekankintu o tai kas nors imtu ir parasytu vietoj jo...
jei tai kas padarys, tada tures readaguoti savo zinute ir 10000 kartu parasytu SAZININGAi atsiprasau ar pan. nea, geriau sumasciau. is 10000 zodziu atsiprasymo kalba tatai, kurioje negaletu kartotis pernelyg daznai atsiprasau ;D
tfu tfu tfu, kad tik pati sau duobes neissikasciau ;D
na tai jau tures aptureti sita malonuma
ta prasme pritari mano idejai?
ta prasme pritari mano idejai?
cia as apie posta 10000 kalbejau paveluotai ir ne i tema kaip ta blond ;D
visgi blondine tai gyvenimo budas ;D
visgi blondine tai gyvenimo budas ;D
nu jau visiksai taio peili i nugara nieksiskai smeigti.. neatleistina...
nu as cia bendru mastu... ar kalte ispirksiu atsigerus svyturio baltojo? ;D
nu as cia bendru mastu... ar kalte ispirksiu atsigerus svyturio baltojo? ;D
oi mes kriminalu nenorim ir su nepilnameten negersim :-)
sveikuciai tai va paskaiciau ka paraset ir nemanau kad istoriniai romanai yra blogis, man jie patinka esu skaicius "kraziu skerdyne" , "partizanus" ir dar kelias knygas bet jau pavadinimu neprisimenu...jos nera blogos, jei zmogui patinka istorija tai jam ir istoriniai romanai patiks vat
ryta laba bet ir labai jau sunku
Diana, 17 пишет:nu as cia bendru mastu... ar kalte ispirksiu atsigerus svyturio baltojo? ;D
oi mes kriminalu nenorim ir su nepilnameten negersim :-)
uzcionkinau, kad Dianai neilgai teks nepilnametyste megautis ir visaip kaip dziaugtis
>>>sese, ale ir miegojai
tai as 9.30 atsikeliau bet tingejau eit kompa is kito kambario atsinest o maniskis gi zinau kad ten kazkoki erro turi tai truputi nervina
alia truputi mane nervint pradejo. As kai koks psichas ruosiausi vakar, mokeusi, mokslo gumba vaizdavau. Ant vakaro net stuogels paciuozes buva pradejau lazdavotis is visko kas kruta ;D nuejau sian ryte i egzamina, tipo kvantines logikos ar kazkas tokio velniai zino kaip ten isverst i lietuviu kalta ta Quantitative Reasoning... Zdz atsisedau issitraukiau parkeri viiska pasiruosiau gaut saiba... ir viska parasiau per 30 min, nors egzui 2 val buvo skirtos. Nu pzdax. Net ruostis nereikejo tam egzui. gavau 98 balus is 100 ir niekaip neraukiu kodel 2 val egzas buvo ten :? :V :? :V o dar kiek as kankinaus, blogu sapnu paturejau ir pan ir taip tolew...
nu bet svarbu kad islaikei ar ne :?
tai jau OBA saunuolis vaikutis sakyciau esi, jei taip pavarei ... kuo didziausi sveikinimai
nu ir as taip sakau juk 98 ne kiekvinas taip sugebetu
nu bet tai tu pagalvok kiek as nervu ir sveikatos isliejau bereikalo
nieko nieko.. nuo to tik grazesnis busi ;D
nu tai dar pasiseke o ma kaip buvo mokiaus mokiaus ir paklause visai ne i tema ir tipo del to tik nepasirase nu tai jau geriau kai pasiraso
nu nu... galejau visa ta energija ir sveikata investuot zymiai svarbesniam dalykui...:) pvz svyturio balto pirkimui ! Vat taip ir padarysim siandiena !
Страницы Назад 1 … 401 402 403 404 405 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~