61

Re: Muzikuojate?

savamokslis muzikantas kaip sakant metai gitara barskinu kuriu dainas jas ir atlieku:D FL studio pamaigau seniau ejay zaidziau:D seip noreciau mokanciu labiau FL naudotis jog esminiu patarimu duotu pamokytu uzvestu ant kelio nes dabar tai zabalione:D

62

as mokausi groti gitara groju privaciai dar tik 2 metai bet mokytojas duoda kurinius kurios tjp duoda tik tiem kurie groja jau 4-5 metus;D

63

Paulina, 13 пишет:

baigiau muzikos shule .. grojau pianinu ir tuo didziuojuosi  nes moku kazka, ka moka newisi.. pianino nepardawiau ir nezadu parduoti. taip pat mokaus groti gitara.. smile:)

idomu,kaip tu budama 13 jau muzikalke baigei?!tu ar as skaiciuot nemoku?!!!!!!!!!!!!!!!!

64

Deividas, 18 пишет:

o as groju skrabalais jau 4 metai.bandau pritapt su savo talentu bet niekam neprireikia gero skrabalu musejo sad

nueik i tautini centra,kiekvienam mieste ju yra,o ten tikrai busi reikalingas,dar i darba priims.kaunietis esi?

65

Algirdas, 21 пишет:

savamokslis muzikantas kaip sakant metai gitara barskinu kuriu dainas jas ir atlieku:D FL studio pamaigau seniau ejay zaidziau:D seip noreciau mokanciu labiau FL naudotis jog esminiu patarimu duotu pamokytu uzvestu ant kelio nes dabar tai zabalione:D

Nu jai del pamaigimo, nori ismokti juo naudotis, tai sakyciau neverta net jo isirasyti smile)) o jai nori rimtai dirbti su juo, tai teks paaukot laiko nemazai smile))

66

nuva as jau baigiau muzikalke ir daba toliau mokaus su muz wink

67

Giedrius, 17 пишет:

nuva as jau baigiau muzikalke ir daba toliau mokaus su muz wink

Grodelka? smile

68

jep jep... wink)) ash ne tik muzikos mokykla baijgiau... bet istojau ir shiemet pirmi metaij ausktojoj.... muzika- super dalykas... net dalyku tuo nepavadinsi..

69

mmm... na muzikos mokykla baijgiau chorinio daijnavimo spec. papilomaij mokiausi pianinu groti mokiaus 7 metus;] na bet gawusi diploma wel eijnu i muzikos mokykla siuo metu jau antrus metus mokausi groti gitara, beij lankau chora big_smile:D:D

70

kiti metai ir baigiu muzikos mokyklą. [;

71

as labai noreciau ismokti groti gitara :::040

72

Aušra, 15 пишет:

as labai noreciau ismokti groti gitara :::040

nusipirk ir mokykis smile

73

nu paciai neiseina sad

74

kaip buvau jaunesne lankiau dainavima ir grojau fortepijonu,pianinu,o dabar labai daznai visur megstu padainuoti...

75

as gitaras 2 turiu jau 2 metus bet mokintis pradejau siemet seip neblogai visai groju big_smile moku groti pieninu  dar big_smile ir nebloga klausa turiu :::a46:::833:::833

76

Ugne, 12 пишет:

as gitaras 2 turiu jau 2 metus bet mokintis pradejau siemet seip neblogai visai groju big_smile moku groti pieninu  dar big_smile ir nebloga klausa turiu :::a46:::833:::833

as girdejau kaip ugne groja tikrai visai neblogai galiu pagirt panicka:D.....stropi....

77

tik neturiu nei balso nei klausos kas man labai gaila kad bent balsa tureciau........:( o man taip patinka dainuoti........

78

Aušra, 13 пишет:

tik neturiu nei balso nei klausos kas man labai gaila kad bent balsa tureciau........:( o man taip patinka dainuoti........

normalaii dainuoji ausra visi turi sioki toki balsa  big_smile:D

79

nesvaik negedink neturiu as balso as net nemoku kalbeti!!!:D:D:D:D juokauju

80

big_smile:D:D:D