Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kazkada anais laikais kol musu nebuvo cia, tai truputi buvo pasmegzciojes... bet kadangi nepasiliko cia, tai ir sedi cia per valentinke
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 412 413 414 415 416 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kazkada anais laikais kol musu nebuvo cia, tai truputi buvo pasmegzciojes... bet kadangi nepasiliko cia, tai ir sedi cia per valentinke
geras as tai po darbo grizau o ryt laisva tai prisedau truputuka
pupinu svyturio balta bet be citrinos ir is butelio
geras as tai po darbo grizau o ryt laisva tai prisedau truputuka
o mano knygos jau nunestos :? ar dar dulka ant stalo :? jei taip, tai ryt nesk jas, nes as kai grisiu, bus velu :V
------------
Auri,. nekankink manes, KUR TU :? :? noriu as TIESOS
ryt leksiu namo ir nuvesiu nes tada nespejau ok
pala, Nijolyt, kokios tu tiesos beieskai? :? a.. daejo ;D pasauk garsiai tata, gal atsilieps
sesut ....jau man (drunk) spenge.....
tai nunesk tik nes man po 10ct uz kiekviena kai nuims :V
------------
saukiu saukiu as ji ziuresim kaip reaguos... gal parpia sau i usa kur :V ar kokia merguzele ten ji uzvertus.....
Auri, mielasis, laukiu atsakymo, netrivoju visaip kaip...
sesut ....jau man (drunk) spenge.....
neieskok uzuojautos.. pas mane jos siuo metu nera... kazkur irgi paskandinau :V
Lina, 23 пишет:sesut ....jau man (drunk) spenge.....
neieskok uzuojautos.. pas mane jos siuo metu nera... kazkur irgi paskandinau :V
a ne per ziauri, kaip sesute? ;D
na, labos mergytes, einu as liulio
labanaktus:D
hm o jus pailset nenorit :? ce rasot be pertrauku , net skaityt pabosta o kur padejot tuos visus kukliosius kur ce pradzioi kuklinosi , ka jau is klubo praspyret
labos labos
as irgi jau einu susikimsti i kuprinyte viska, ka tik galima kimsti i ja ir eisiu i paduskas pasapnuoti savo marijampoliuke
>>> Danguolyte, jau kita savaitgaliuka tai niekur nepabegsi... skelbiu tau OFICIALU pasimatyma ir va turiu labai daug liudininku , kurie tau pabegti nuo manes neleis
-------------
Auri, su didziausia meile ir didingiausia pagarba tikiuosi, apskaitysi ta, ko as klausiau, nes jau uzsimirsau pati, ko klausiau ir atsakysi i mane ir Diana kamuojanti klausima
hm o jus pailset nenorit :? ce rasot be pertrauku , net skaityt pabosta o kur padejot tuos visus kukliosius kur ce pradzioi kuklinosi , ka jau is klubo praspyret
nepraspyre ju niekas :? tik va... vieno laukiam nesulaukiam.. nesipasakojo kur pradinges, o kitas turbut sia diena (oi nakti ) pagaliau susilauke tos med. seseles :V kurios taip musu prase ir sielvatavo ;D
>>> jau prakuklejo abu ;D
nervas jama bandau klasej uzsireginti bet neina ten kazkokia nauja sisrtemuke bet as savo emailo neprisimenu,,,,,,:(:(
einu ir as jau liulia nes tas alutis savo jau daro tuoj ir raidziu nebepamatysiu tada jau visai nesamoniu prirasysiu .... ;D na saldziu sapnuku brangieji geria pailsekit
neisspyrem, o iskuklinom ;D neberand jie laiko kada cia lankytis, gi antras puses turi
Auri, su didziausia meile ir didingiausia pagarba tikiuosi, apskaitysi ta, ko as klausiau, nes jau uzsimirsau pati, ko klausiau ir atsakysi i mane ir Diana kamuojanti klausima
o as dar klausima pamenu beje, sitas klausimas manes nekamuoja, tik tave, brangioji
sita reiskias as tai skaiciau isilgai ir skersai viska (beje Diana tai zinojo kur as, ir jei nesake tai cia jau ji ragiukus reiskias stato), bet zinokis skersai ir isilgai viska perskaites. Isanalizaves. Interpretaves. Visaip kitaip isigilines nu zinok nematau as to klausimo ar to kazko ko tu cia manes tiap baisia kamuojanciai klausei:) bet tu nesijaudink. As supratingas, paprastas zmogelis;) tavo klausimo visada laukiu private ! ~
labas rytukas kaip issimiegojom as tau liux
Страницы Назад 1 … 412 413 414 415 416 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~