521

Re: pirmas bucinys (laizekas)

gytaute.. tu tai profe geriausia speju ania? pasidalink patirtim, jeigu jau tokia gera;)

522

Niu as tai pasilaiziau pirma karta 12 metu big_smile Ir man lb patiko

523

uj jus laiziakai...Geras tik tada jeigu abudu moka gerai buciuotis,nes tikrai zinau,kad kaip vienas tik moka,tai ne kas ir gaunasi! o pirmas tai kazin ar bus kazkuo ipatingas,nebent tik kad jis pirmaS!

524

Tuoj nuo 10metu prades laizekuotis.
O gal jau taip ir yra:::a54

525

Jau yra kur dingo vaikai jusu vaikyste,jeigu taip anksti viska pradedat..laizytis ir t.t.

526

as irgi dar nei karto nesilaiziau...nu ir kas cia tokio????

527

:::713:::712:::747:::747:::714:::733:::741:::450

528

:::a51 as PiRma KaRtA PaSiBuCiAVaU,TiKrU LaIzIaKu 14 MeTu . . .  LaBaI MyLeJaU Ta VaIkInUkA . . . JaM BuVo 18 MeTuKu . . . O MaN kaIp JaU SaKiau - 14 . . .  KodeL JiS SuSiDoMeJo ToKia MaZvAiKe - NeS IsiMyLEJo . . . :::716 BeJe TaI BuVo MaNo AnTrOjI MeIlE . . . :::234 DrAuGaVoMe ApIe Du MeNeSiUs Bet VeLiAu SuPrAtAu KaD JiS MaN PeR SeNaS. . . :::013 Ot KaD DaBaR VeL Ji SusiRaSt . . . ViSgI MaN JaU NeBe 14 . . . :::d47

529

as tai 12 metu pirma "laizeka" patjrew big_smile

530

Cia visi tokie ankstyvi.. :::050nu as tai 11-12 metu dar su barbem zaidziau :::734 kur jus visi taip skubat?!

531

mano pirmas laiziakas buvo 12 metuasinyteje su beriuku smile

532

pirmas?hmmm..14:::b18puikiai viska prisimenu..nepatiko!!!:::042:::044

533

as 13m pirma :::759 lajzeka kaskoks kejstaas tas pirmas smile

534

Joooo buvo laiziakas ....mano jos burnoi  o jos mano(lieziuvis o ne b....):::742Nepavydziu tiems kuriems parmas buvo buckis o ne laiziakas,nes bucinis kazkas sovietisko taip galima mama pabuciuot...

535

Smagu kaip tai darai su mylimu zmogumi...:::419 nepaprastai geras jausmas..mm.. ir taip saldu:::701
Deja,ne visi tai priima kaip meiles simboli;// (kalbu apie homosexualus)

536

joo jausmas tai geras:::716

537

Fiodoras, 24 пишет:

Joooo buvo laiziakas ....mano jos burnoi  o jos mano(lieziuvis o ne b....):::742Nepavydziu tiems kuriems parmas buvo buckis o ne laiziakas,nes bucinis kazkas sovietisko taip galima mama pabuciuot...

ne nu tu taj pasakej.. big_smile isiwaizduok as nueinu susitikt su bernu prma karta ir puolu laizytis?? big_smile big_smile big_smile nu pirmam kartuj bent jau man uztenka buskio i lupytes.. ;D big_smile ;D nu bet aisku newisada yra isimciu... ;D ;D ;D ;D

538

Pirma kart pasibuciavau 16...db jau beveik 17 turiu big_smile visai nesigailiu kad velai pasibuciavau wink beje man tas bucinys lb patiko po jo nebegaliu nustot wink jis ivyko prietemoje tokiam grazem parkely smile aisku po jo tas vaikinukas pasiule man draugaut ir isdraugavom 5 menesius wink deja dabar jau viskas nutruko wink

539

man buvo 13 kaip pirma karta pasibuciavau su berniuku...... oj kaip buvo faina ir smagu.mmmm:::717

540

Kietai... Tipo fainai pasijauti... taip gera.. bet seip nuobodoka jau atsibodo tas pats per ta pati.. ;[~ http://forumas.ieskok.lt/imgload/3141