Re: pirmas bucinys (laizekas)
gytaute.. tu tai profe geriausia speju ania? pasidalink patirtim, jeigu jau tokia gera;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gytaute.. tu tai profe geriausia speju ania? pasidalink patirtim, jeigu jau tokia gera;)
Niu as tai pasilaiziau pirma karta 12 metu Ir man lb patiko
uj jus laiziakai...Geras tik tada jeigu abudu moka gerai buciuotis,nes tikrai zinau,kad kaip vienas tik moka,tai ne kas ir gaunasi! o pirmas tai kazin ar bus kazkuo ipatingas,nebent tik kad jis pirmaS!
Tuoj nuo 10metu prades laizekuotis.
O gal jau taip ir yra
Jau yra kur dingo vaikai jusu vaikyste,jeigu taip anksti viska pradedat..laizytis ir t.t.
as irgi dar nei karto nesilaiziau...nu ir kas cia tokio????
as PiRma KaRtA PaSiBuCiAVaU,TiKrU LaIzIaKu 14 MeTu . . . LaBaI MyLeJaU Ta VaIkInUkA . . . JaM BuVo 18 MeTuKu . . . O MaN kaIp JaU SaKiau - 14 . . . KodeL JiS SuSiDoMeJo ToKia MaZvAiKe - NeS IsiMyLEJo . . . BeJe TaI BuVo MaNo AnTrOjI MeIlE . . . DrAuGaVoMe ApIe Du MeNeSiUs Bet VeLiAu SuPrAtAu KaD JiS MaN PeR SeNaS. . . Ot KaD DaBaR VeL Ji SusiRaSt . . . ViSgI MaN JaU NeBe 14 . . .
as tai 12 metu pirma "laizeka" patjrew
Cia visi tokie ankstyvi.. nu as tai 11-12 metu dar su barbem zaidziau kur jus visi taip skubat?!
mano pirmas laiziakas buvo 12 metuasinyteje su beriuku
pirmas?hmmm..14puikiai viska prisimenu..nepatiko!!!
as 13m pirma lajzeka kaskoks kejstaas tas pirmas
Joooo buvo laiziakas ....mano jos burnoi o jos mano(lieziuvis o ne b....)Nepavydziu tiems kuriems parmas buvo buckis o ne laiziakas,nes bucinis kazkas sovietisko taip galima mama pabuciuot...
Smagu kaip tai darai su mylimu zmogumi... nepaprastai geras jausmas..mm.. ir taip saldu
Deja,ne visi tai priima kaip meiles simboli;// (kalbu apie homosexualus)
joo jausmas tai geras
Joooo buvo laiziakas ....mano jos burnoi o jos mano(lieziuvis o ne b....)Nepavydziu tiems kuriems parmas buvo buckis o ne laiziakas,nes bucinis kazkas sovietisko taip galima mama pabuciuot...
ne nu tu taj pasakej.. isiwaizduok as nueinu susitikt su bernu prma karta ir puolu laizytis?? nu pirmam kartuj bent jau man uztenka buskio i lupytes.. ;D ;D nu bet aisku newisada yra isimciu... ;D ;D ;D ;D
Pirma kart pasibuciavau 16...db jau beveik 17 turiu visai nesigailiu kad velai pasibuciavau beje man tas bucinys lb patiko po jo nebegaliu nustot jis ivyko prietemoje tokiam grazem parkely aisku po jo tas vaikinukas pasiule man draugaut ir isdraugavom 5 menesius deja dabar jau viskas nutruko
man buvo 13 kaip pirma karta pasibuciavau su berniuku...... oj kaip buvo faina ir smagu.mmmm
Kietai... Tipo fainai pasijauti... taip gera.. bet seip nuobodoka jau atsibodo tas pats per ta pati.. ;[~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)