241

Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)

:::d91 uz jus big_smile gal kada..

242

O kodel manes to klausi?

243

Nisakysiu as neko tau.. wink

244

Nisakyk

245

smile davaj-davaj siulyk! dar vienas tusas bus smile))) svesim visu kolxozu smile)

246

Giedrė, 24 пишет:

O kodel manes to klausi?

nu, Giedrute, pamastyk truputi wink

247

Gal jau si sprendima paliksim paciam Augiui, vis delto, jam dar nuotaka, reikia susirasti big_smile

248

Augustinas, 20 пишет:

Jo... wink
Giedre, brangioji, kodel mano liezuvis visas nudegintas, mmm? big_smile skauda. ka as geriau ten??? big_smile big_smile big_smile Ei, sakei, kad parasysi gryzusi, bet neparasei...

as tau plet sakiau kad mes pilam alu pirty ant akmenu del kvapo, o ne tam kad ji nuo akmenu laizytu big_smile

249

paskui vos pravedinom pirti po alaus

250

buvo labai nerealiai fainas meetas smile
labai smagu buvo su visais susipazinti, tikrai linksmas vakarelis, daugiau tokiu wink

251

Marius, 22 пишет:
Augustinas, 20 пишет:

Jo... wink
Giedre, brangioji, kodel mano liezuvis visas nudegintas, mmm? big_smile skauda. ka as geriau ten??? big_smile big_smile big_smile Ei, sakei, kad parasysi gryzusi, bet neparasei...

as tau plet sakiau kad mes pilam alu pirty ant akmenu del kvapo, o ne tam kad ji nuo akmenu laizytu big_smile

geras... tai vat kas ten alaus pripyle, paskui vyrai vos gyvi vaiksciojo!!!!!

252

O as buvau gyvas? Nes nelabai pamenu kaip atrodziau... smile

253

smile tam ir reikalingi draugai kad papasakot! :)neatsimeni kaip nuo peciaus karstus akmenys rankom emei? smile

254

Marius, 22 пишет:
Augustinas, 20 пишет:

Jo... wink

as nelaiziau.. net nezinojau, kad ten pripilta buvo. bet dabr aisku kodel taip dave i galva ta pirtela.. big_smile

255

Sita atsimenu.. tai kad nekarsti jie buvo. Atsale visi..

256

:DDD tai kad mes to alaus pylem gal 20 gramu big_smile i puodeli truputi ipylem, ir praskiedem su vandeniu big_smile tai tikrai ne  nuo to jum ta pirtele i galva dave big_smile

257

Mano skypas zujkis20 tad kas noretu keliu fotkiu jei tarp mano esat jus tai prisijunkit atsiusiu fotkiu big_smile

258

aio, taigi aš norėčiau padėkoti visiems kaimiečiams, komisarams, seselėms, kekšėms ir mafukams .)) buvote tikras vaikų darže.... err... tikrai šaunus kolektyvas ,)

tikiuosi kitą kartą taip pat pavyks pažaisti ir man pačiam ,)

259

tikrai smagus zaidimas Eimantai:)) reiks susirinkt visiems kokia proga ir dar suzaist:)

260

Eimantas, 22 пишет:

aio, taigi aš norėčiau padėkoti visiems kaimiečiams, komisarams, seselėms, kekšėms ir mafukams .)) buvote tikras vaikų darže.... err... tikrai šaunus kolektyvas ,)

tikiuosi kitą kartą taip pat pavyks pažaisti ir man pačiam ,)

jo big_smile kita karta zaidima as galesiu pravesti big_smile