Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
uz jus gal kada..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
uz jus gal kada..
O kodel manes to klausi?
Nisakysiu as neko tau..
Nisakyk
davaj-davaj siulyk! dar vienas tusas bus ))) svesim visu kolxozu )
O kodel manes to klausi?
nu, Giedrute, pamastyk truputi
Gal jau si sprendima paliksim paciam Augiui, vis delto, jam dar nuotaka, reikia susirasti
Jo...
Giedre, brangioji, kodel mano liezuvis visas nudegintas, mmm? skauda. ka as geriau ten??? Ei, sakei, kad parasysi gryzusi, bet neparasei...
as tau plet sakiau kad mes pilam alu pirty ant akmenu del kvapo, o ne tam kad ji nuo akmenu laizytu
paskui vos pravedinom pirti po alaus
buvo labai nerealiai fainas meetas
labai smagu buvo su visais susipazinti, tikrai linksmas vakarelis, daugiau tokiu
Augustinas, 20 parašė:Jo...
Giedre, brangioji, kodel mano liezuvis visas nudegintas, mmm? skauda. ka as geriau ten??? Ei, sakei, kad parasysi gryzusi, bet neparasei...
as tau plet sakiau kad mes pilam alu pirty ant akmenu del kvapo, o ne tam kad ji nuo akmenu laizytu
geras... tai vat kas ten alaus pripyle, paskui vyrai vos gyvi vaiksciojo!!!!!
O as buvau gyvas? Nes nelabai pamenu kaip atrodziau...
tam ir reikalingi draugai kad papasakot! :)neatsimeni kaip nuo peciaus karstus akmenys rankom emei?
Augustinas, 20 parašė:Jo...
as nelaiziau.. net nezinojau, kad ten pripilta buvo. bet dabr aisku kodel taip dave i galva ta pirtela..
Sita atsimenu.. tai kad nekarsti jie buvo. Atsale visi..
:DDD tai kad mes to alaus pylem gal 20 gramu i puodeli truputi ipylem, ir praskiedem su vandeniu tai tikrai ne nuo to jum ta pirtele i galva dave
Mano skypas zujkis20 tad kas noretu keliu fotkiu jei tarp mano esat jus tai prisijunkit atsiusiu fotkiu
aio, taigi aš norėčiau padėkoti visiems kaimiečiams, komisarams, seselėms, kekšėms ir mafukams .)) buvote tikras vaikų darže.... err... tikrai šaunus kolektyvas ,)
tikiuosi kitą kartą taip pat pavyks pažaisti ir man pačiam ,)
tikrai smagus zaidimas Eimantai:)) reiks susirinkt visiems kokia proga ir dar suzaist:)
aio, taigi aš norėčiau padėkoti visiems kaimiečiams, komisarams, seselėms, kekšėms ir mafukams .)) buvote tikras vaikų darže.... err... tikrai šaunus kolektyvas ,)
tikiuosi kitą kartą taip pat pavyks pažaisti ir man pačiam ,)
jo kita karta zaidima as galesiu pravesti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)