Re: ieskau vaikino maziuko
Agne. Tau 13 zmogau, Tau sedet ne smelio dezej, bet padet mamai virtuveje. mirkt. šypt ((;
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ieskau vaikino maziuko
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Agne. Tau 13 zmogau, Tau sedet ne smelio dezej, bet padet mamai virtuveje. mirkt. šypt ((;
jega ziuret kaip 13-mete jauciasi tokia suaugusi pries 11-mete.. atrodo lyg mociute su anuke sneketu.. ;]
tokia sena gal ir nesijauciu,nu bet bachuro taip inirtingai neieskau
as ti va vis dar neuzaugau zaidziu kaip voras sokineju nuo pastatu,prsirengineju,galvoju kaip isgelbet pasuli.KADA AS UZAUGSIU tiesiog nezinau kada as uzaugsiu Irma
va blin o as dar vis is leliu amziaus neisaugau, kiekviena diena zaidziu su lelemis, meskiukais ir pan.
kas ce per velneva :? giremes kas su geresneis ziaisliukais zaidze ar kat da koks 20 metis ir daugiau su petkelnem laksto primesdamas voriuka jusu da koke psichetrine nepasigedo m
o tai ka tiu pavydi kad tokiu petkelniu neturi? ar kokiu zaisliuku
niun zinai kaskaip pavydas neema manes del tu petkelniu bet keistas tavo skonis hm vaikinai su petkelnem ar senai pajutai kat tave trauke petkelnes , lelytes ir meskiukai :? niu bet pagalvojus tai tikrai siaubinga
niu vaikinai siu petkelnem netraukia niu bet siu lelem ir meskeis esu priversta zaisti gerai gerai mano toks darbas aisku cia truputuka neitema
hm tai tik petkelnes trauke :?
su lelem ir meskiukais sakai verce zaist net ydomu pasidare tai kuo tu dirbi m niu prisipazink atvirai kam ce slapstytis o i tema ar i ne tai nemanau kat kam idomu
visai netraukia manes petkelnes
dirbu aukle ir viena mergiote cia mane vercia zaisti siu lelytemis va kaip
o kam cia tos petkales jas moterys velka ant slaunu...o gimnastika daro ne su pedkelnem o su labai apremtu kostiumuir rodos tema buvo ne apie petkalnes
meileje amzius nesvarbu, jei mergaitei uzejo pavasarinis morcius jo snekritikuokit, bet stenkites suprasti kodel taip yra...
Sutinku tik reiketu tokiam amziui su seksu paluket na ir kas kad jau gali miletis dar nieko neriskia
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ieskau vaikino maziuko