1

Тема: Pomegiai

Kas jus dabar domina? smile

2

Re: Pomegiai

normalios temos

3

Aleksandras, 21 пишет:

normalios temos

o ka nepatinka mano tema?

4

Tanya, 16 пишет:
Aleksandras, 21 пишет:

normalios temos

ne nepatinka. tokios jau gal trys buvo. ir apie linkin park irgi. is pradziu paieskok paieskoje, ir tik tada jei nerasi panasios temos, kurk nauja.

5

Aleksandras, 21 пишет:
Tanya, 16 пишет:
Aleksandras, 21 пишет:

normalios temos

ne nepatinka. tokios jau gal trys buvo. ir apie linkin park irgi. is pradziu paieskok paieskoje, ir tik tada jei nerasi panasios temos, kurk nauja.

nu jeigu tau nepatinka,tai nereikia skelbti visiems...
rasyk ten kur tau patinka jei jau taip trukdo mano temos! ! !

6

mane domina visas pasaulis ir viskas kas jame yra

7

psichologija labiausiai...

8

Teatras!

9

siuo metu alus... oi cia kulturos skiltis... :V

10

mane labai domina siuvinejimas kryzeliu tiesiog drebu kai pagalvoju apie siuvinejima skaityma kokia gera knyga...

11

as anksciau irgi miriau nuo siuvinejimo kryzeliu :V

12

Šiuo metu labai pamėgau skaityti knygas;)Patinka megzti,siūvinėti:p

13

mane veža "puzzlės", lietuviškais terminai kalbant, "dėlionės" arba "dėstai" smile tik brangus pomėgis, gurmaniškas toks, sakyčiau ;D

14

jooo.... Martyna, joa.. puzzles geras daiktas... as irgi noreciau padeliot dabar..

15

:::126 aham... tik kad daug laiko suryja, neįmanoma atsiplėšt, kai jau pradedi.. mokslai neduok die dar nukentės big_smile tai gal ir gerai, kad retai tenka pasidžiaugt..

16

as irgi labai megstu puzzles big_smile bet jos brangokai kainuoja...bet jeigu tik gaunu kokia,tai is karto pradedudelioti big_smile:D

17

as tai turejau tokia rimta puzzle, su gamtovaizdziu, tai sudejau, isardziau, vel sudejau, vel isardziau :::a14 kaip nesveika kokia.. ta pacia diena po kelis kartus deliojau big_smile) nors sunkiausia buna pirma karta delioti ir idomiausia :::a03
>>> dar kartais,kai nuotaika uzeina tai papiest megstu (anksciau ant lapuku paisinejau :::a03, bet kai juos nusikisdavau kur papuola, tai dabar pries koki menesi pradejau i sasiuvini piesineti, kad nepasimestu :::a48)
dar turiu tokia savo gyvenimo knygele,,, ten visa pasauli savo sudedu.. tai kai laiko yra, megstu ja pildyti ar siaip paziurineti :V

18

geros knygos  traukia labiausiai smile

19

na mėgstu klausytis.... kvėpuoti... stebėti... mylėti... :::019:::424

20

o mane domina loginiai zaidimai smile