Tema: Pomegiai
Kas jus dabar domina?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Pomegiai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kas jus dabar domina?
normalios temos
normalios temos
o ka nepatinka mano tema?
Aleksandras, 21 parašė:normalios temos
ne nepatinka. tokios jau gal trys buvo. ir apie linkin park irgi. is pradziu paieskok paieskoje, ir tik tada jei nerasi panasios temos, kurk nauja.
Tanya, 16 parašė:Aleksandras, 21 parašė:normalios temos
ne nepatinka. tokios jau gal trys buvo. ir apie linkin park irgi. is pradziu paieskok paieskoje, ir tik tada jei nerasi panasios temos, kurk nauja.
nu jeigu tau nepatinka,tai nereikia skelbti visiems...
rasyk ten kur tau patinka jei jau taip trukdo mano temos! ! !
mane domina visas pasaulis ir viskas kas jame yra
psichologija labiausiai...
Teatras!
siuo metu alus... oi cia kulturos skiltis... :V
mane labai domina siuvinejimas kryzeliu tiesiog drebu kai pagalvoju apie siuvinejima skaityma kokia gera knyga...
as anksciau irgi miriau nuo siuvinejimo kryzeliu :V
Šiuo metu labai pamėgau skaityti knygas;)Patinka megzti,siūvinėti:p
mane veža "puzzlės", lietuviškais terminai kalbant, "dėlionės" arba "dėstai" tik brangus pomėgis, gurmaniškas toks, sakyčiau ;D
jooo.... Martyna, joa.. puzzles geras daiktas... as irgi noreciau padeliot dabar..
aham... tik kad daug laiko suryja, neįmanoma atsiplėšt, kai jau pradedi.. mokslai neduok die dar nukentės tai gal ir gerai, kad retai tenka pasidžiaugt..
as irgi labai megstu puzzles bet jos brangokai kainuoja...bet jeigu tik gaunu kokia,tai is karto pradedudelioti :D
as tai turejau tokia rimta puzzle, su gamtovaizdziu, tai sudejau, isardziau, vel sudejau, vel isardziau kaip nesveika kokia.. ta pacia diena po kelis kartus deliojau ) nors sunkiausia buna pirma karta delioti ir idomiausia
>>> dar kartais,kai nuotaika uzeina tai papiest megstu (anksciau ant lapuku paisinejau , bet kai juos nusikisdavau kur papuola, tai dabar pries koki menesi pradejau i sasiuvini piesineti, kad nepasimestu )
dar turiu tokia savo gyvenimo knygele,,, ten visa pasauli savo sudedu.. tai kai laiko yra, megstu ja pildyti ar siaip paziurineti :V
geros knygos traukia labiausiai
na mėgstu klausytis.... kvėpuoti... stebėti... mylėti...
o mane domina loginiai zaidimai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Pomegiai