Re: Rimta tema isskirtinai merginoms... Padekite man :)
Sudalyvauk profesionalioj fotosesijoj. Paprašyk, kad tavo nuotraukas retušuotų taip pat puikiai kaip Davido Beckhamo ir būsi toks pat gražus...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Rimta tema isskirtinai merginoms... Padekite man :)
Sudalyvauk profesionalioj fotosesijoj. Paprašyk, kad tavo nuotraukas retušuotų taip pat puikiai kaip Davido Beckhamo ir būsi toks pat gražus...
...ir isvis tas pasakymas noriu buti grazus kaip Bechamas juokingai nuskambejo, as irgi noriu buti grazi kaip Claudia Schiffer, bet kazin ar pasitepusiu kokiu tai kremukui i ja pavirsiu
daug ka lemia genai, kosmetika tik paryskina graziausius bruozus ar paslepia trukumus
argi žmonėms galioja šitas gamtos dėsnis?
o tu, Tadai, gal bet kokį nusipirk tą kremą... man atrodo, čia savitaigos reikalas.. patikėsi, kad gražesnis palikai dėl to kremo ir bus ramiau gyvent
o cia teisingai...
o be to, grozio paslaptis slypi ir... gerame sekse, laimingoje meileje... kai esi laimingas, geras, tai ir grazus!!!
susirask mylima mergina, ir tapsi grazus! galesi nugvelbti jos kremo, ir pan... (ir pigiau bus.. )
p.s. tikrai nesitycioju... pritariu, kad vaikinai turi save priziuret, kaip jiems ten beiseina...
Zmonems galioja visi gamtos desniai. Mes eiliniai gyvunai. Tik protingiausi is protingu. Bet visi esame is ten pat - ir kates, ir sunys, ir barsukai, ir mes - zmones... Del sexo ir meiles as pilnai sutinku, nes tuo jau spejau pats isitikinti... Taciau, meile duzo... As isejau Ir kazkodel dabar ja jau nebetikiu...
Tadai, valgyk medų. Šaukštas ryte prieš valgį.
Oho, idomus ir niekur negirdetas pasiulymas... Papasakok, ka pagal Tave igausiu nuo to? Gal zinai dar kazko unreal ir neiprasto, bet kas is tikro veikia?
Supratau, kad nori ko nors paprasto ir efektingo, tinkamo vežiotis visur. Tai ir pasiūliau. Paprasta, veikia taip, kad esamas problemas pašalina, sumažina galimų problemų tikimybę. Ir skanu. Be to nereikia derint, kaip kremo, ar tiks odai ir pan. nebent labai medaus nemėgtum arba būtum alergiškas.
Su manimi keliauja ir drekinamasis kremas NIVEA... Reikes medaus susiveikti i maza sandaru indeli Papasakok placiau, ka zinai apie medaus poveiki, kaip jis veikia Medu as megstu, beje
Kaip veikia? nagi iš vidaus.
Zmonems galioja visi gamtos desniai. Mes eiliniai gyvunai. Tik protingiausi is protingu. Bet visi esame is ten pat - ir kates, ir sunys, ir barsukai, ir mes - zmones... Del sexo ir meiles as pilnai sutinku, nes tuo jau spejau pats isitikinti... Taciau, meile duzo... As isejau Ir kazkodel dabar ja jau nebetikiu...
na jau... tai kaip čia yra, kad moterys laikomos dailiąja lytim? Liūtai tarkim turi įspūdingus karčius, kuo nepasižymi liūtės, povai - margas, gražias plunksnas, ko vėlgi neturi patelės... o vyrai kuom gi gražesni už moteris?
Nzn, raumenimis gal... Beje, jei mes visi (zmones) butume kaip gyvunai, ir mums nereiketu dirbti, tik miegotume, medziotume ir nieko neveiktume - vyrai turetu tikrai buti grazesni... Dabar mes pavarge, nes daug dirbame, ir siaip, ant vyro peciu daug atsakomybes... Beje, jei nuo moteru nuvalytume kosmetika - nieko daznoje grazaus ir neliktu... Na bet cia mano nuomone. So, Ausra 37, suprantu, kad jis veikia is vidaus. Bet ka jis veikia? KOks jo poveikis?
Antibakterinis.
Aciu Ausra Siaip dar noreciau pasikonsultuoti, ka daryti su inkstireliais... Pavargau juos spaudineti Juostele, kuria uzklijuoja ant nosies ir istraukia juos - neveiksmingas dalykas. Beje, ju yra ir ant kaktos... Vis panaikinu, bet vis atsiranda Ka del sito dalyko patarsite?
Aciu Ausra Siaip dar noreciau pasikonsultuoti, ka daryti su inkstireliais... Pavargau juos spaudineti Juostele, kuria uzklijuoja ant nosies ir istraukia juos - neveiksmingas dalykas. Beje, ju yra ir ant kaktos... Vis panaikinu, bet vis atsiranda Ka del sito dalyko patarsite?
taip jau įtikinėjai, kad neturi JOKIŲ PROBLEMŲ dėl odos, kad patikėjau...
Tas pats medus tavo problemą ir panaikins, tik ne per vieną dieną. jei jau dideli pasidarė ir tikrai užkniso, geriau nueik pas kosmetologą, kad išvalytų. Svarbiausia nesijaudint...
Tikrai nesijaudinu... Jie panaikinami nesunkiai, tad pas kosmetologe neverta ir eiti... TIk kad atsinaujina. Taciau nemanau, kad kosmetologe kazkaip uzkims poras ir neatsinaujins :D
Kosmetologą siūliau jei nieko nebeišeina. O jie visada atsinaujina didesniu ar mažesniu mastu. kadangi pati turėjau toką problemą, gerai žinau, ką tai reiškia. Medus man labai padėjo, tikiuosi, padės ir tau, jei bandysi. Be to, labai faina pradėt dieną saldžiai...
Kosmetologą siūliau jei nieko nebeišeina. O jie visada atsinaujina didesniu ar mažesniu mastu. kadangi pati turėjau toką problemą, gerai žinau, ką tai reiškia. Medus man labai padėjo, tikiuosi, padės ir tau, jei bandysi. Be to, labai faina pradėt dieną saldžiai...
man įdomu, iš kur sužinojai šitokį grožio receptą?
Liaudiški receptai.
O ka duoda agurkai ant voku?
Tadai naudok veido prausikli nuo inkstyru,jie susitrauks isivalys ir oda taps svelnesne...pati naudoju is Avon...
o jei nori taisiklingos antakiu formos kuri butu pritaikita prie tavo veido tiesiog nubrezk linija nuo vidines antakio puses iki nosies snerves ir nuo jos skersai iki antakio isores, kas bus uz tu liniju ispesiok...sorry jei neaiskiai paaiskinau
O ka duoda agurkai ant voku?
atgaivina,drekina vokus jie ne taip raukslesis isvis visam veidui gerai...:)
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Rimta tema isskirtinai merginoms... Padekite man :)