Тема: geriausia vieta pasimatymui?
kaip manot kur geriausia nusivest mergina pasimatymo metu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → geriausia vieta pasimatymui?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Visur kur grazu ir nera tavo pazistamu bendraamziu kurie galetu tau ausis tampyt.Taip pat pageidautina jauki kavine sale tos vietos nes sdeti vien prie ezero kranto ar ant tilto gali nusibosti
na per pirma pasimatyma, jei geras oras galima pasiwaikscioti kur, ar i kawinuke nueiti kawytes
ka ten ypatingo pirmam pasimatymui prigalwosi... bent jau man taip atrodo
Akropolis ten butu ne nuobudu tik pinigine palengvetu labai jau labai
joa
pirmam kartui-pasitelk, fantazija, jomajo.
o antriems ir tretiems (jei zinoma jie bus)pazink jos pomegius ir bus paprasciau suvokti kur TA vieta, kur komfortabiliausiai jausites ir ore gaudysit intimumo aromata.
i parka piknikui,tai parasta pigu ir romantiska,beto grazus oras.
ei!!!! Robinhudai pasistenk konkreciau nes zmonems prie konfortabilaus ir pavyzdziu reikia, nes matai kad klausia kur ? :V
Dar pamirsau pasakyi kad kai vesiesi namo ,tai pasistenk kad nebutu miegamasis ,kad panele blogai nepagalvotu nes jos iskart pagalvoja" gauruotai "
o kuris tai pasimatymas?
Jei tai pirmas kartas, geriau i gamta...i parka, miska, grazu kaimeli,...na reik fantazijos tureti...po medziu pasedeti, pasisnekuciuosi...Kavine yra jau per daug elementaru ir paprasta...As tai noreciau, kad man taip butu...
mmm idealiausias pasymatymas butu krepsinio aisktelej dviese arba sporto salej:) super duper fantastiska:) arba kokiais dviraciais pasivazinet... nes tada zmones bendrauja visiskai laisvai ir pan..
nes kartais juokinga.. kai pamatai kai bernas eidamas i pasimatyma apsirengia kaip visada..kad ir trenigus.. o panele kaip i baliu spakliu vos panesa ir pan
Bent jau man tai nesvarbu KUR, svarbu SU KUO pasimatymo nusisekimas gi ne nuo vietos priklauso.
Gediminas, 17 пишет:kaip manot kur geriausia nusivest mergina pasimatymo metu?
o kuris tai pasimatymas?
Jei tai pirmas kartas, geriau i gamta...i parka, miska, grazu kaimeli,...na reik fantazijos tureti...po medziu pasedeti, pasisnekuciuosi...Kavine yra jau per daug elementaru ir paprasta...As tai noreciau, kad man taip butu...
Diana i miska i miska ;D grybu rinkt ;D
Gediminas, 17 пишет:kaip manot kur geriausia nusivest mergina pasimatymo metu?
o kuris tai pasimatymas?
Vesčiau panele į mišką išsigąstu
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → geriausia vieta pasimatymui?