61

Re: del rasanciu vaikinu be foto...

Arunas, 20 пишет:

na mergaites ar atrasot visada be foto vaikinam? ar teikiat pirmenybe foto apsirupinusiems?

... zmogus turi tureti psichologijos pagrindus, kad sugebetu sudominti budamas be nuotraukos... daugumoj ignoruodavau...

62

pirmiausia pirmenybe buna tiems kurie su foto yra:)
o tie kurie be foto,tai net nera ko rasyti nes jie be foto:D

63

atrasau visiems kas man raso ir nera skirtumo ar su foto ar be foto

64

Sigitas, 23 пишет:
Vilma, 20 пишет:

be foto neatrasau smile nes man patinka matyt su kuom bendrauju smile o cia tenka apsiriboti foto smile

Labiau patinka su kuo bendrauji nei ka bendrauji?
As kazkaip daugiau demesio skiriu i paty bendravima... Kas is tos nuotraukos jei sneki ar nesusisneki su pasnekovu...
Na, jei tikslas susitikti su pasnekovu ir kazko tiketis daugiau, tada, manau, butina foto o jei cia tik pabendraut, tai kokia nauda is foto?

taip man labiau patinka su kuo bendrauju big_smile nors ir neturiu tokio tikslo susitikti su pasnekovu....

65

jei raso kaip zmogus.be abejo atarasau,foto nebutina big_smile

66

pritariu Alinai.. nesyki atrasius tiems, be foto.. ir nematau cia skirtumo :? jei idomu bendraut, tai man dzin,, ir nesvarbu, kad ten sone paveiksliukas su NO FOTO uzrasu :?

67

Auste, 18 пишет:

priklauso nuo to ka paraso=) jeigu uzmeta kazka tokio "kokia tu sexy" arba dar geriau, paraso angliskai, o i anketa zvilgtelejus - foto nerasta, info trukumas irgi ryskus, tada laiska trinu=) ka gali zinot, gal kox nesveikas, arba kox turkas ar arabas=) o seip tai atrasau visiems, tik kazkaip mieliau bendraut kai matai su kuo bendrauji=) dar jei foto idomios, tai isvis smagu paziurinet=)

sutinku su sia nuomone... o tokiu pasitaiko labai nemazai

68

as tai retai zmonems be foto atrasau,na nebent jau paraso ka nors idomaus.bet buna taip,kad ir tie su foto nieko doro neparaso,tai nera prasmes atrasineti.....

69

na man ir taip mažai kas parašo, jei dar filtruočiau pagal tai, turi nuotrauką ar ne, tai visai nebūtų kam atrašinėt smile

70

foto nefoto :0)
koks skirtumas smile nori atrasai nenori neatrasai kas bus nei uzmus nei ka ......

71

atrasau visiem ir neziuriu kas kaip atrodo...juk cia tik susirasineju...

72

o as tom merginom kurios kadanors yra man yra neatrasiusios noreciau pasakyt kad jus kvailes ir nezinot ko netekot big_smile

73

Arunas, 21 пишет:

o as tom merginom kurios kadanors yra man yra neatrasiusios noreciau pasakyt kad jus kvailes ir nezinot ko netekot big_smile

gerai kad as ne is tu merginu big_smile

74

Evelina, 17 пишет:
Arunas, 21 пишет:

gerai kad as ne is tu merginu big_smile

evelina xexe taip tu geriete manau smile

75

as istryniau savo fotkes, nes nenoriu kad i mane belekas spoksotu. va tie su kuriais bendrauju, gali manes paprasyt ir mielai tas nuotraukas atsiusiu. bet man nepatinka rodytis placiajai visuomenei kaip kokiam parodu objektui. jei daugumai tai priimtina, tai jie patys pasirenka save rodyti ir, mano nuomone, neturetu pykti, jei jiems kas nors raso del isvaizdos, arba aptarineja nuotraukas, juk jas ten idedami jie suteikia tam leidima.

76

Arunai....taip teisingai^^

Aleksandrai irgi teisingai darai;)

77

Aleksandras, 22 пишет:

as istryniau savo fotkes, nes nenoriu kad i mane belekas spoksotu. va tie su kuriais bendrauju, gali manes paprasyt ir mielai tas nuotraukas atsiusiu. bet man nepatinka rodytis placiajai visuomenei kaip kokiam parodu objektui. jei daugumai tai priimtina, tai jie patys pasirenka save rodyti ir, mano nuomone, neturetu pykti, jei jiems kas nors raso del isvaizdos, arba aptarineja nuotraukas, juk jas ten idedami jie suteikia tam leidima.

sutinku su tuo bet jeigu raso tokius dalykus kaip as tawe is... nes tu tokia grazi.. tai man atrodo kad tokiems dalykams as tikrai neduodu leidimo...:D

78

ne, tai cia jau kiekvieno morales normos.. tu leidi i save ziuret, o jau kiekvienas pagal savo issilavinimo lygi daro isvadas ir zeria komentarus.

79

dazniausia kokios foto - tokios ir replikos.nu buna kartais ir man pvz gejai paraso bet esmej jei mergina issirietus su ar net be bikini tai ir raso jai kaip ja ten ir kur padarys daugiau nieko ;]

80

Arunas, 21 пишет:

dazniausia kokios foto - tokios ir replikos.nu buna kartais ir man pvz gejai paraso bet esmej jei mergina issirietus su ar net be bikini tai ir raso jai kaip ja ten ir kur padarys daugiau nieko ;]

teisingai pasakyta