Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Nijole kodel nematau ant ko soku? as viska matau tiesiok as niekam nepavaldus ne taip kaip..... (patylesiu....)
Viktorija as jau baigiau :D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Nijole kodel nematau ant ko soku? as viska matau tiesiok as niekam nepavaldus ne taip kaip..... (patylesiu....)
matai, Linukas tau graziai ir draugiskai pasake jokiu piktumu nebuvo, gal pajuokaudamas, o tu sitaip su juo... visai jau
diewuliau tu tikrai skaityti nemoki... net wardo normaliai neperskaitai...:D
nesvarbu, nevisi vienodai subresta
matai, Linukas tau graziai ir draugiskai pasake jokiu piktumu nebuvo, gal pajuokaudamas, o tu sitaip su juo... visai jau
nu as supratau ir nepykstu delto bet va i privata raso ir raso man neidomu susirasinet su vaikunu!;P
Linas, 16 пишет:Nijole kodel nematau ant ko soku? as viska matau tiesiok as niekam nepavaldus ne taip kaip..... (patylesiu....)
diewuliau tu tikrai skaityti nemoki... net wardo normaliai neperskaitai...:D
atleisk kaltas ar gausiu tavo atleidima pasigailek
na nezinau...
Nelabai cia kas i tema kalba...
manau kad merginos daznai nori vyresnio draugo, nes tuomet jauciasi saugios... bet cia iskyla klausimas - ar tas vyresnis bus labaiu subrendes, nei kuris kitas jaunesnis?
taigi manau kad atsakymo nera - tiesiog arba tau zmogus artimas, randi rysi, arba ne, ir nesvarbu kiek jam metu
kaikurie jaunesni vaikinai buna labai subrende...tada nematau nieko blogo...taigi cia nuo zmogaus priklauso
na tai as vat butent tai ir norejau pasakyti
Diana o tu turejai kadanors jaunesni vaikina?
turejau tik viena vaikina, ir jis buvo uz mane jaunesnis
turejau tik viena vaikina, ir jis buvo uz mane jaunesnis
tikriausiai daug problemu neturejai nes va mano viena drauge(18) turi drauga(15) ir jie jau 12menesiai kaip kartu ir jokiu problemu neturi...ir jis subrendes protingas...ir t.t.
dar supranti yra vienas niuansas - amziaus skirtumas labiau jauciasi, nori to ar ne, kai buna maziau metu. o kai tau buna jau 20- 22, o vaikinui metais, dviem ar trim maziau tada kazkaip tas skirtumas issilygina
dar supranti yra vienas niuansas - amziaus skirtumas labiau jauciasi, nori to ar ne, kai buna maziau metu. o kai tau buna jau 20- 22, o vaikinui metais, dviem ar trim maziau tada kazkaip tas skirtumas issilygina
nu cia tai jo...ko vyresnis to maziau skirtumas matosi...
kad jaunesni protingesni tai nepasakyciau,apie bendraamzius irgi.......na svarbu kad butu jaunesnis uz teva:)gyvenimo patirtis ir seip labiau supranta moteris
kad jaunesni protingesni tai nepasakyciau,apie bendraamzius irgi.......na svarbu kad butu jaunesnis uz teva:)gyvenimo patirtis ir seip labiau supranta moteris
xa xa ta pati kuri supranta labaiusei ;P:D
man asmeniskai ne,zinoma sui 16meciu neprasideciau
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?