41

Re: vyliones...

Aham...

42

Tomas, 24 пишет:
Justina, 17 пишет:
Justina, 17 пишет:
Tomas, 24 пишет:

WooooooooW ismokysi!???:::818

Taip. Renkamies 20:30h Mano paste ir kalbesim del kainos, viska sutarsim, nesijaudyk, ismoksi... Kosultuosiu kokiom tik temom jums prireiks. 
:::a42

Rytoj

nu ziuresim

>> Tomuk kokius cia apmokykus tau praves 17 merguzele :? >>> :::a16 ji gi nepilnamete gashlune tu :-)

43

:::819

44

Linas, 19 пишет:
Tomas, 24 пишет:
Justina, 17 пишет:
Justina, 17 пишет:
Tomas, 24 пишет:

Taip. Renkamies 20:30h Mano paste ir kalbesim del kainos, viska sutarsim, nesijaudyk, ismoksi... Kosultuosiu kokiom tik temom jums prireiks. 

Rytoj

nu ziuresim

>> Tomuk kokius cia apmokykus tau praves 17 merguzele :? >>> :::a16 ji gi nepilnamete gashlune tu :-)

:::b02 :::b02 nu nereikejo:::034 man tai butu idomu :::041 kuo skiresi 24m. ir septiniolikos metu zmones ?Siaip Fiodoras sako niekuom tik trupucio patirtim.As noriu savo kailiu suprasti ir gal but paneigti jo speliojimus ir mintis.Tai bus Justinos ir mano pokalbis:::036... ane Justinuk:::920
- Justinuk prie tos ikonos galetum ka nors ir parasyti, nes nelabai suprantu:::041 Tau tai praverstu jei butu koks zodelis :::003 matai taisykles skelbia kad negalima tik ikonele Tau  MODETORIUS geltona nupies...Linuk tik nepyk!:::818

45

Zmones kalbekite i tema...arba tema bus uzrakinta...ir gausite korteles...bendrauti galite ir private;)

46

Tomas, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Tomas, 24 пишет:
Justina, 17 пишет:
Justina, 17 пишет:
Tomas, 24 пишет:

Rytoj

nu ziuresim

:::b02 :::b02 nu nereikejo:::034 man tai butu idomu :::041 kuo skiresi 24m. ir septiniolikos metu zmones ?Siaip Fiodoras sako niekuom tik trupucio patirtim.As noriu savo kailiu suprasti ir gal but paneigti jo speliojimus ir mintis.Tai bus Justinos ir mano pokalbis:::036... ane Justinuk:::920
- Justinuk prie tos ikonos galetum ka nors ir parasyti, nes nelabai suprantu:::041 Tau tai praverstu jei butu koks zodelis :::003 matai taisykles skelbia kad negalima tik ikonele Tau  MODETORIUS geltona nupies...Linuk tik nepyk!:::818

Taip. smile

Reik saugotis tų geltonų kortelių :::822 :::a58

47

jo Evelina teisi reikia kalbeti i tema..

48

Hmmm !! gag kokia mergina noretu mane suvilioti :::b25 ?

49

Fiodoras, 24 пишет:

Hmmm !! gag kokia mergina noretu mane suvilioti :::b25 ?

gi tu ir pats ajs gebi jilioti :-) tongue

50

galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves :::b32

51

Fiodoras, 24 пишет:

tinginys :::b18

52

Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

Tkriausiai :::041 siaip idomu kai pradeda kokia idomiai demonstruotis :::818

53

Fiodoras, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

na man is tikruju tada ji primane ozka gyvuliu turguje..

54

:::034 na ne .Ji ne taip ! Tai labai lengvas pokalbis be vulgarumo.Tiesiog gali buti pasisveikinimas ir sipsena.Po tam tikro laiko ziurek jau ir ko nors klausia , o as tasakau tuo paciu ir palengva kazkas gaunasi:::034

55

Fiodoras, 24 пишет:

:::034 na ne .Ji ne taip ! Tai labai lengvas pokalbis be vulgarumo.Tiesiog gali buti pasisveikinimas ir sipsena.Po tam tikro laiko ziurek jau ir ko nors klausia , o as tasakau tuo paciu ir palengva kazkas gaunasi:::034

ai cia tipo tie fyrminiai bajeriai :
- kiek valandu nors buna telefas jos rankose ;D
> arba prisdek cigarete big_smile

56

panasiai tik subtiliau ...matai jau nuo to pasakyma "ar sportuoji?" vikas prsidejo. Tai daba kad taip i aki nekliutu pasako ka nors ir deda i padus smile paskui laukia kokio stebuklo kol vel netycia susitinki ir tt. taip palengva kaip suni prisijaukina smile cia kuklios...Dar kvailos isgiria net jei bezdzione butum.Protingos ka nors pasako tiesiai sviesiai ir pakviecia kur nors ...tokiom as pasiduodu:::b32 bet kitos misrios jos sudetingiausios:::041

57

Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

Pirma mintis šovusi į galvą, kad mane laikai ožka, ačiū Dievui, tikiuosi, apsirikau...  :::921

58

Justina, 17 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

Pirma mintis šovusi į galvą, kad mane laikai ožka, ačiū Dievui, tikiuosi, apsirikau...  :::921

Nemanau, nes Linukas netoks :V jis padorus, ir DZENTELMENAS net geliu moterims dovanoja big_smile
O cia tiesiog diskutuojam, nereikia taip i sirdele imti big_smile mokomes vylioniu big_smile

:::407:::407:::407:::402

59

Fiodoras, 24 пишет:
Justina, 17 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:
Fiodoras, 24 пишет:

Nemanau, nes Linukas netoks :V jis padorus, ir DZENTELMENAS net geliu moterims dovanoja big_smile
O cia tiesiog diskutuojam, nereikia taip i sirdele imti big_smile mokomes vylioniu big_smile

:::407:::407:::407:::402

:::042 Saunuolis, uztari savo drauguzi, neblogi jus zmones, tik kazkaip geliu is jo dar nesulaukiau big_smile Reiktu isitikint ar tiesa sakei tongue Hm... :::011

60

:::700:::704:::706:::707:::616:::731:::708:::433:::434:::455:::400:::405:::404:::409:::408:::407:::406 kam taip laukti  .Kartais mes laukiame is ivairiu zmoniu, net labai tolimu o i tuos kurie salia, nekriaipiame i ju rodoma demesi big_smile kartais reikia apsizvelgti smile