Re: vyliones...
Aham...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Aham...
Justina, 17 parašė:Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:WooooooooW ismokysi!???
Taip. Renkamies 20:30h Mano paste ir kalbesim del kainos, viska sutarsim, nesijaudyk, ismoksi... Kosultuosiu kokiom tik temom jums prireiks.
Rytoj
nu ziuresim
>> Tomuk kokius cia apmokykus tau praves 17 merguzele :? >>> ji gi nepilnamete gashlune tu :-)
Tomas, 24 parašė:Justina, 17 parašė:Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:WooooooooW ismokysi!???
Taip. Renkamies 20:30h Mano paste ir kalbesim del kainos, viska sutarsim, nesijaudyk, ismoksi... Kosultuosiu kokiom tik temom jums prireiks.
Rytoj
nu ziuresim
>> Tomuk kokius cia apmokykus tau praves 17 merguzele :? >>> ji gi nepilnamete gashlune tu :-)
nu nereikejo man tai butu idomu kuo skiresi 24m. ir septiniolikos metu zmones ?Siaip Fiodoras sako niekuom tik trupucio patirtim.As noriu savo kailiu suprasti ir gal but paneigti jo speliojimus ir mintis.Tai bus Justinos ir mano pokalbis... ane Justinuk
- Justinuk prie tos ikonos galetum ka nors ir parasyti, nes nelabai suprantu Tau tai praverstu jei butu koks zodelis matai taisykles skelbia kad negalima tik ikonele Tau MODETORIUS geltona nupies...Linuk tik nepyk!
Zmones kalbekite i tema...arba tema bus uzrakinta...ir gausite korteles...bendrauti galite ir private;)
Linas, 19 parašė:Tomas, 24 parašė:Justina, 17 parašė:Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:WooooooooW ismokysi!???
Rytoj
nu ziuresim
nu nereikejo man tai butu idomu kuo skiresi 24m. ir septiniolikos metu zmones ?Siaip Fiodoras sako niekuom tik trupucio patirtim.As noriu savo kailiu suprasti ir gal but paneigti jo speliojimus ir mintis.Tai bus Justinos ir mano pokalbis... ane Justinuk
- Justinuk prie tos ikonos galetum ka nors ir parasyti, nes nelabai suprantu Tau tai praverstu jei butu koks zodelis matai taisykles skelbia kad negalima tik ikonele Tau MODETORIUS geltona nupies...Linuk tik nepyk!
Taip.
Reik saugotis tų geltonų kortelių
jo Evelina teisi reikia kalbeti i tema..
Hmmm !! gag kokia mergina noretu mane suvilioti ?
Hmmm !! gag kokia mergina noretu mane suvilioti ?
gi tu ir pats ajs gebi jilioti :-)
galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
tinginys
Fiodoras, 24 parašė:galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
tinginys
Tkriausiai siaip idomu kai pradeda kokia idomiai demonstruotis
Linas, 19 parašė:Fiodoras, 24 parašė:galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
tinginys
na man is tikruju tada ji primane ozka gyvuliu turguje..
na ne .Ji ne taip ! Tai labai lengvas pokalbis be vulgarumo.Tiesiog gali buti pasisveikinimas ir sipsena.Po tam tikro laiko ziurek jau ir ko nors klausia , o as tasakau tuo paciu ir palengva kazkas gaunasi
na ne .Ji ne taip ! Tai labai lengvas pokalbis be vulgarumo.Tiesiog gali buti pasisveikinimas ir sipsena.Po tam tikro laiko ziurek jau ir ko nors klausia , o as tasakau tuo paciu ir palengva kazkas gaunasi
ai cia tipo tie fyrminiai bajeriai :
- kiek valandu nors buna telefas jos rankose ;D
> arba prisdek cigarete
panasiai tik subtiliau ...matai jau nuo to pasakyma "ar sportuoji?" vikas prsidejo. Tai daba kad taip i aki nekliutu pasako ka nors ir deda i padus paskui laukia kokio stebuklo kol vel netycia susitinki ir tt. taip palengva kaip suni prisijaukina cia kuklios...Dar kvailos isgiria net jei bezdzione butum.Protingos ka nors pasako tiesiai sviesiai ir pakviecia kur nors ...tokiom as pasiduodu bet kitos misrios jos sudetingiausios
Fiodoras, 24 parašė:Linas, 19 parašė:Fiodoras, 24 parašė:galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
tinginys
Pirma mintis šovusi į galvą, kad mane laikai ožka, ačiū Dievui, tikiuosi, apsirikau...
Linas, 19 parašė:Fiodoras, 24 parašė:Linas, 19 parašė:Fiodoras, 24 parašė:galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
tinginys
Pirma mintis šovusi į galvą, kad mane laikai ožka, ačiū Dievui, tikiuosi, apsirikau...
Nemanau, nes Linukas netoks :V jis padorus, ir DZENTELMENAS net geliu moterims dovanoja
O cia tiesiog diskutuojam, nereikia taip i sirdele imti mokomes vylioniu
Justina, 17 parašė:Linas, 19 parašė:Fiodoras, 24 parašė:Linas, 19 parašė:Fiodoras, 24 parašė:galiu ,bet pasilepinimui reikiia ivairoves
tinginys
Nemanau, nes Linukas netoks :V jis padorus, ir DZENTELMENAS net geliu moterims dovanoja
O cia tiesiog diskutuojam, nereikia taip i sirdele imti mokomes vylioniu
Saunuolis, uztari savo drauguzi, neblogi jus zmones, tik kazkaip geliu is jo dar nesulaukiau Reiktu isitikint ar tiesa sakei Hm...
kam taip laukti .Kartais mes laukiame is ivairiu zmoniu, net labai tolimu o i tuos kurie salia, nekriaipiame i ju rodoma demesi kartais reikia apsizvelgti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...