61

Re: ar skaitote sms is savo vaikino/ merginos telefono?

neskaitau ir neskaitysiu...

62

Ammija, 20 пишет:

neskaitau ir neskaitysiu...

o niekad tokia pagunda nekyla?...

63

Mano buvusi mergina retkarciais "praktikuodavo" ekskursijas i mano mobilu telefona. Man paciam listi i jos nebudavo jokio noio. Nemalonus jausmas jausti kai tavimi nepasitiki be jokio pagrindo... Brrrrr. Is karto inesa saltuka i santykius.

64

Na jau ne. Čia net ne kažko slėpime esmė. Tiesiog negalima skaityti to, kas skirta kitam žmogui, nes... TAI NE TAU BUVO RAŠYTA. Reikia gerbti ir savo žmogaus privatumą ir to, kuris rašė. Nemėgstu, kai kas nors rausiasi mano daiktuose, telefone ar dūšioj... ir pati to nepraktikuoju kitų atžvilgiu. ir kažkodėl net smalsumas nekankina... smile

65

joa, va Diva gerai pasake.. "tai ne tau buvo rasyta"... ir nesvarbu, kas ten ta sms rase... tu nzn tos situacijos kodel, kas ir kaip, ir paskui gali prisigavoti visokiu nesamoniu :? as net telefonu knygeles neziurineju pas nieka :? o apie sms nekalbu... sms - tai tas pats kaip laiskai, tik trumpesni ir t..t...
mano mama mane moke rupintis savo reikalais ir negyventi kitu gyvenimo..

66

gerai tave mama moke wink

67

kartais uzmetu aki kaip ir jis uzmeta,bet taip buna retai... o siaip nuolat skaityt ir ziuret ka kas raso ne mano reikalas.. turiu ir savu..

68

gyvenime nesu skaičius vaikino smsų. žinodavau tik tuos, kuriuos pats garsiai perskaitydavo, na, arba manęs paprašydavo pats, kad perskaityčiau ir atrašyčiau smile

69

niekas nelenda i mano pinigine/kisenes/stalcius/telefona. as irgi niekur nelendu. labai geroj seimoj matyt augu... ne kart neesu niekeno smsu skaites be leidimo. o kad ir leidzia nelabai idomu...

70

paslapcia megstu paskaitineti smile bet nelabaij rodau savajy, nes ten nuolat buna zinuciu,kuriose flirtas...nemanau kad tai patiktu mano antrajai pusei.. siek tiek egoistiska..bet.. paciai be galo smalsu pasiziuret kokios mergaites rasineja maniskiui smile

71

nors ir neturiu ka slepti bet mane nervina kai mano telefona kas nors ima, pvz kai mano draugas jei ateina zinute prie jo tai jis dazniausiai pirmas ir perskaito... toks jausmas lyg nepasitiketu manim, ir man taip nepatinka, as manau kad ir turint drauga gali kazkiek turet ir asmeninio gyvenimo, nesakau kad ten susirasineti su kitais vaikinais bet juk ir tarp musu mergaiciu yra paslapciu:::757

72

ziurinet as nelinkes.bet manau ,kad tai visdelto irodimai,kurie tiesiog padetu issiskirt su netikusiu partneriu:) aisku jai tai neistikimybes sms

73

Gintautas, 24 пишет:

ziurinet as nelinkes.bet manau ,kad tai visdelto irodimai,kurie tiesiog padetu issiskirt su netikusiu partneriu:) aisku jai tai neistikimybes sms

o jei zmogus tiesiog baisiai pavydus ir sugeba paprasciausia zinute paversti skandalu?.. tai cia irgi "pagalba" skaitosi?

74

aisu kadskaitau kaip kitaip isiaiskint ar jis manes neapgaudineja

75

Violeta, 13 пишет:

bus tu bernu gi dar Tavo amziuj smile dar ne viena galesi tikrinti smile

76

Violeta, 13 пишет:

Manau, kad pabandyti pasitiketi. Juk be pasitikejimo nebus geru santykiu... smile

>>> As tai enturiu vaikino, bet ir siaip netirkrinciau... Nes manau, kad reikia pasitiketi zmogumi... Na nebent nepasitikejimui yra koks pagrindas... :::a55

77

As paskaitau... kai tik buna proga.. Bet dazniausiai ten buna tik mano sms... paskaito ir mano sms...  nematau tame nieko blogo..  na aisku, jei turi ka slept, tai tikriausiai ir nenoresi, kad tavo sms butu skaitomi...

78

Greiciausiai taip. Bet man vistiek butu nemalonu. galvociau, kad maniskis manimi nepasitiki smile

79

Egle greiciau rupinasi, o ne nepasitiki.. smile

80

O koks cia rupestis? rupinasi ka as su draugais susirasineju? Na cia tai jau tikrai neskaitau rupesciu...