Re: Vestuves kai tau 18-ka
arba nepalauks
jei nepalauks tai, kaip sakoma, "staltiese kelias" - nereiks paskui skirtis... Neišmesi be reikalo iš gyvenimo kelių metų...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Vestuves kai tau 18-ka
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
arba nepalauks
jei nepalauks tai, kaip sakoma, "staltiese kelias" - nereiks paskui skirtis... Neišmesi be reikalo iš gyvenimo kelių metų...
o kam taip skubet?;> jei myli palaux ;]
Cia tai gerai pasakyta
bet jusu manymu kaip tokia santuoka gali baigtis: ilgai ir laimingai ar trumpai ir nelaimingai?
bet jusu manymu kaip tokia santuoka gali baigtis: ilgai ir laimingai ar trumpai ir nelaimingai?
o tu žinai receptą, kad būna ilgai ir laimingai, o kada trumpai ir nelaimingai????
Manau, jei būtų toks receptas - skyrybos išnyktų - iškart nesituoktum, jei žinotum, kad tik trumpai ir nelaimingai...
Monika, 21 пишет:bet jusu manymu kaip tokia santuoka gali baigtis: ilgai ir laimingai ar trumpai ir nelaimingai?
o tu žinai receptą, kad būna ilgai ir laimingai, o kada trumpai ir nelaimingai????
![]()
Manau, jei būtų toks receptas - skyrybos išnyktų - iškart nesituoktum, jei žinotum, kad tik trumpai ir nelaimingai...
logiska !
zenytis 18-os yra nesamone
Anksčiau apsiženysi,anksčiau išsiskirsi. Anksčiau ištaisysi klaidą ir ilgiau laimingai gyvensi kitoje santuokoje....arba dar kartą laimingai suklysi. Niekada negalima prognozuoti kada jau tas laikas kurti šeimą. Vis tik manau,kad anksčiau -geriau.
nu as 18 metu apie vestuves dar nesvajojau. aisku buna poru kurios laimingai gyvena, bet nemanau, kad tokie jauni zmones yra subrende santuokai. mano klasiokas vede 12oj klasej. is sono atrodo grazi seima, o kai su juo issikalbejau, nera taip lengva. jis man labai patarinejo neskubet...
As manau, kad visi susituoke 18m.issiskiria, o tie, kurie lieka ilgai ir laimingai gyventi yra paprasciausios isimtys!
kaip ir visur... taip ir cia isimciu daug yra gali buti labai ilga ir laiminga santuoka, gali buti trumpa bei nelaiminga
vieniems pasiseka kitiems ne. jei jie tuokiasi myledami o ne is reikalo tai manau kad tokia santuoka turi vilties ilgai gyvuoti, o jei is reikalo tuokiasi tai, buna atveju kad tokios santuokos ilgai negyvuoja ... kaip bebutu gaila jos isyra... gal vertetu pirma kartu pagyventi o paskui apie vedybas galvot jei jau budami 18-os nori seimyninio gyvenimo skoni pajust..nera ko skubeti...
mano tevai susituoke budami 19-os, pernai ar uzpernai atsvente 20-asias vestuviu metines, ir toliau laimingai gyvena, tfu tfu tfu pries susituokdami draugavo metus man atrodo, tiksliai negaliu pasakyt, bet ne ziauriai ilgai
taip kad viskas imanoma
... ishtekejau budama 18-likos.... ir nieko...po 12 metu ishsikyrem, jei ne tam tikri minusiukai, butume gyvene iki dabar... todel negaliu teigti, kad ankstyvos vedybos... butinai patirs fiasko...
na siaip tai jei vedybos kaip turi buti, tai ir tas gyvenimas kartu ilgai tesis...siaip vat yra toks paradoksas, kad kuo ilgiau draugave susituokia- tuo jie trumpiau gyvena kartu...
visai normalu, zinoma jei ne is reikalo, o is meiles
visai normalu, zinoma jei ne is reikalo, o is meiles
o tai pvz jei jie labai smarkiai myli vienas kita ir netycia atsiranda vaikelis,tai jau vistiek skaitosi kad santuoka" is reikalo", taciau siuo atveju tas reikalas tik pagreitina ivykius...taigi kartais santuoka is reikalo mano nuomone nera blogai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Vestuves kai tau 18-ka