Re: kaip jums gyvenimas anglijoje ar patinka?
Keistas kai kuriu jusu mastymas ir poziuris. Bandymai, konkuravimas kuri valstybe geresne. Nera geresnes. Yra tik ta, kurioje kiekvienas is jusu geriau jauciasi - pagal savo poreikius, vertybes, norus, savijauta ir taip toliau. Zinoma, kad kiekvienoje valstybeje atrasit ir pliusu, ir minusu. As gyvenu Londone virs treju metu ir esu patenkinta. Man maloni kultura (net ir dirbtinis malonumas yra kur kas geriau, nei "nuosirdi" kulturos stoka), sypsenos, laisve mastyme, bendravime, tolerancija, kurios Lietuvoje truksta. Kai pagyveni cia, ne viena ar tris menesius, o kur kas ilgiau (keliu menesiu neuztenka valstybes mentalitetui pazinti), grizus i Lietuva pastebi tuos dalykus, kurie anksciau gyvenant joje visai netrukdydavo. Tiesiog, kai pagyveni geresnemis salygomis, i ankstesnes grizti yra kur kas sunkiau. Prie gero greit priprantama. Taciau... be visu siu pliusu ir daugelio kitu, del kuriu man patinka gyventi Anglijoje, as lygiai taip pat kaip ir anksciau myliu Lietuva. Tiesiog, jai reikia dar siek tiek laiko pasivyti pazengusias valstybes daugeliu atzvilgiu. Islauksim