Re: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
isreiskei savo nuomone bet kitu zmoniu izeidinet nereiketu. jei jau izeidinejama tai ir ziurima rimtai.
>>>zivile, deividukas ir taip ir knieti suzinot.... :V
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
isreiskei savo nuomone bet kitu zmoniu izeidinet nereiketu. jei jau izeidinejama tai ir ziurima rimtai.
>>>zivile, deividukas ir taip ir knieti suzinot.... :V
ne vienam konkreciai nieko nepasakiau... o sakyt ka galvoju turiu teise
ne vienam konkreciai nieko nepasakiau... o sakyt ka galvoju turiu teise
gal persiskaityk savo postus dar kartą o teisę sakyti, ką galvoja turi visi ir naudojasi ja neniekindami kitų
nu ikisk saka i skruzdelyna tai tas pats gausis;)
Migle, tada diskutavom mes dviese - as ir tu.. ir siaip galima manyti, kad adresuota buvo man :?tu tik mano vardo nepaminejai :V
nea, ne tau:)
Zodziai - nesusipratimu saltinis (cia Egziupery perfrazavau)...
kad ir kas jis butu as jam nepavydziu milijonas nuotaku
taigi ne zenytis Tomuk mes su juo norim :V
ne vienas zmogus realybej neatitinka mano idealo. nes mano idealas toks kurio nera siam pasauly o man pats geriausias ir nuostabiausias mano vaikinukas
ne vienas zmogus realybej neatitinka mano idealo. nes mano idealas toks kurio nera siam pasauly o man pats geriausias ir nuostabiausias mano vaikinukas
mes ne apie IDEALA kalbam cia, o apie adijala ;D
Ligita, 16 пишет:ne vienas zmogus realybej neatitinka mano idealo. nes mano idealas toks kurio nera siam pasauly o man pats geriausias ir nuostabiausias mano vaikinukas
mes ne apie IDEALA kalbam cia, o apie adijala ;D
apie adijala? hmmm o man visvien atrodo kad apie ideala
nea, ne apie ideala, o apie geidziamiausia... idealas - tai tipo, KOKS jis vidum ir t.t.
o adijalas - nu zn
visvien nesuprantu. matyt padauginau limonado per sventes
tai turbut... mes snekam apie GEIDZIAMIAUSIA toki ... supranti ??
nu tai mano vaikinukas ir yra geidziamas o seip tai nezinau kas is lietuvos zmoniu geidziamiausias, cia pagal kiekvieno skoni
nu tegu... neturiu noro jau besigincyti
as ir nesiginciju... sorry uz nekokia mano nuotaika...
tai juk viskas ok tik kad mes apie susirinkom cia papliurpti, o ne apie tai, koks grozis ir geris yra musu berniukai... cia dairomes i kaire
jop, o ar galima cia paziuret i desine?
i kaire, i desine.. koks skirtumas, svarbu ne tiesiai ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas