Re: Vienas iš dviejų. Kuris?:)
Kitas zadina tik ugni.:)Cia atsakymas Rasai. Bet jis man taip pat siulo seima,namus, materialini gerbuvi.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)
Kitas zadina tik ugni.:)Cia atsakymas Rasai. Bet jis man taip pat siulo seima,namus, materialini gerbuvi.
loreta tau jau ne 15 ka pati puikiai zinai ko nori manau. kas liecia baime tai suprantu. tokiu metu rizikuot nelabai norisi ir kad kazkoks paslemekas prikakos i dusia. geriau paluketi manau nebutina puses metu. vistiek yla is maiso islenda ir savaime suprasi su kuo nori buti. (as taip manau)
Ačiū Linui už patarimus. Taigi,kad man jau ne 15 ir net ne 25.:)Kai buvau 20-mete viskas buvo aišku,o dabar su amžiumi atsiranda daugiau nežinomųjų.Kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių...:):)
Kas man gali patarti,kaip pasirinkti vieną iš dviejų. Abu myli mane, bet abu turi trūkumų. Tik nesakykit,kad ieškočiau trečio.:)
o Tau kuris labiau patinka :? jei abu tai gal susitarsit ir gyvensit visi trys kartu ;D
Fiodorai, Tu genijus.:):)
Baisiai įdomu pasidarė - taigi, kurį pasirinkai, Loreta?
Pasirinkau tą, kuris buvo atkaklesnis.:)
O čia tas, kur labiau ugnį žadina? Likai patenkinta pasirinkimu?
Ne, šitas ugnies nežadina.:)Čia tas kitas.:) Tokio tipo pasitenkinimas labai sąlyginis, nes negali žinoti ,kaip būtų buvę kitu variantu.:):)
Ne, šitas ugnies nežadina.:)Čia tas kitas.:) Tokio tipo pasitenkinimas labai sąlyginis, nes negali žinoti ,kaip būtų buvę kitu variantu.:):)
Nu jau cia taip nereikia ... kas butu ? jei nebutu....? butu??? rikia isirinkti ir nebegalvoti o veikti jau turi 40 m turi susitvarkyti gyvenima, negali iki 70ties bludyti
padaryk sprendyma tikslu kad jau galvoti nebereiketu ...
Fiodorai, sulauksi mano metų, pats nieko nebežinosi. Tik kol jaunas tai viskas labai aišku,o su amžiumi ateina nežinia...:):)
Alia rimtai, kuo jaunesnis, tuo protingesnis... ;D
Fiodorai, sulauksi mano metų, pats nieko nebežinosi. Tik kol jaunas tai viskas labai aišku,o su amžiumi ateina nežinia...:):)
Tai ka veikinejai 40m kad dvigubai jaunesni turi mokiti Tavi:? gal Tau parasidejo antra jaunyste :Dmama sako kad senstant zmones suvaikeja
Jaunysteje demesį skyriau visai kitiems dalykams, bet tai,žinoma, ne pasiteisinimas.:)
Mokyti manęs nereikia.Gal kaip nors ir pati rasiu sprendimą.:)Įdomi tik jūsų nuomonė, tame tarpe ir Tavo, Fiodorai.:)
Tas kuris "prie sirdies", net jei ir suklysi.
As pasirinkau kitą .Tą, kuris parode daugiau demesio ir noro mane tureti.:) Kol kas nesigailiu, bet didelio džiaugsmo širdyje nera.
siaip...jei paklausciau kodel? kazko jame trugsta ane ...
Galvoju,kad gal man jau kažko trūkta, jei nebesugebu taip karštai įsimyleti ir skrajoti pakilusi virš žemės, švyteti kaip šimtas saulių vienu metu.:) Labiausiai mn trūksta būten tokių pojūčių,o visa kita kontroliuojama.:):)
Galvoju,kad gal man jau kažko trūkta, jei nebesugebu taip karštai įsimyleti ir skrajoti pakilusi virš žemės, švyteti kaip šimtas saulių vienu metu.:) Labiausiai mn trūksta būten tokių pojūčių,o visa kita kontroliuojama.:):)
Tiesog jie Tavi sugadino visalaik pasiruosus dar viena smugi gaut ... todel nebesvyti, tai patirimas gyvenimo :? manau...
Vadinasi nebuvau pakankamai gera, jei sugebejo sugadinti.:):) Pati esu kalta.:)
O jei rimčiau, tai manau,kad tai jau amžiaus problema.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)