Re: alus
tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau
>>> Aleksandrai, kad ir kiek jis bekainuotu... jis vertas kiekvieno cento
guli saldytuve ir laukia progos but isgertas kuo ilgiau tempiu, tuo labiau norisi che che.. megstu as ta alu.. ;]
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → alus
tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau
guli saldytuve ir laukia progos but isgertas kuo ilgiau tempiu, tuo labiau norisi che che.. megstu as ta alu.. ;]
Nijolė, 20 пишет:tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau
o as jau uzziurejau siandien >> lygiai 2,29 + buteliukas zdz.. ne tokia jau ir baisi kaina o skonis jo pats fainiausias ... mano proga bus 5dienis po visu sunkiu vargu laukiu nesulaukiu.. nes nebeisivaizduoju skanesnio alaus..
man tai asmeniškai porto šviesusis arba utenos mėlynas
calsberg, arba horn,arba svyturio raudonas,arba HBH
Aleksandras, 22 пишет:Nijolė, 20 пишет:tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau
o as jau uzziurejau siandien >> lygiai 2,29 + buteliukas zdz.. ne tokia jau ir baisi kaina o skonis jo pats fainiausias ... mano proga bus 5dienis po visu sunkiu vargu laukiu nesulaukiu.. nes nebeisivaizduoju skanesnio alaus..
plius 25 ct uz buteli, taigi sumoj 2,54 ;] o ka galiu pasakyt, kad alus moteriskas labai svelnaus skonio, kazkuom primena carlsberga, o as carlsberga laikau myzalu nes jis preskas yra. man patinka kai alus turi savo skoni, o ne panasus i mineralini ;]
Toks kaip pvz Teisybes alus? Skonis su savo charakteriu? :D:D:D
amsterdamo kazkoks "norfoj" 2 litai skarbonke 11,5 gradusu labai geras ,ant saulutes padeda:)arba euro strong or 9.5 gradusu pusle:)
skonis nelygu laipsniai. bet kaip sakoma, del skonio nesigincyjama, visi supranta savaip ;]
aisku skaniau lengvas alus(nebent koks chronius butum,ar Olandas,Belgas jie geria stipru alu:).
man skaniausias buvo degintas alus. bet ji iseme is prekybos matyt, nedaug tokiu kaip as buvo...
man skanus buvo horn light tamsus berods dabar tokio irgi nebera..
Nijolė, 20 пишет:Aleksandras, 22 пишет:Nijolė, 20 пишет:tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau
plius 25 ct uz buteli, taigi sumoj 2,54 ;] o ka galiu pasakyt, kad alus moteriskas labai svelnaus skonio, kazkuom primena carlsberga, o as carlsberga laikau myzalu nes jis preskas yra. man patinka kai alus turi savo skoni, o ne panasus i mineralini ;]
nu matai.. o man ir calsbergas labai skanus :? ir tas pils... nu nzn.nzn.... isvadinai mano alu kazkokiu sysiuku.... verkiu nieko, istversiu....
>>> o apie tai, kokie skanus buvo - tai man skanus buvo kalnapilio red.. bet jo nera :?
svyturio man skaniausias
man tas kur neseniai apdiskutuotas visa kaip svyturio pils na tas svyturio naujausias tai toks kaio mineralinis
> o pats mieliausias ir gardziausias svyturio baltas su dcitrina
visi lietuviai moka zaist krepsini ir puikiai ismano apie alu:):):)
visi lietuviai moka zaist krepsini ir puikiai ismano apie alu:):):)
galima, pataisysiu? visi lietuviai megsta ir ismano apie krepsini bei alu
beto tikras lietuvis turi gert lietuviska alu
tayp... bet del ivairoves, gintautai, galima ir paragauti uzsienietisko, kad gerdamas lietuviska alu, suprastu, KOKS jis skanus (mm)
fu nemgstu negeriu ir net nesiruosiu gert ;D
pats paciausias alus yra svyturio baltas,o jei dar su laimu tai is vis supper:)o dar siaip man skanus horn light:)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → alus